- 18 Temmuz 2009
- 81.737
- 238.696
- 5.093
YokSeneye dursun gider mi bana pek bırakacak gibi durmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YokSeneye dursun gider mi bana pek bırakacak gibi durmuyor
Rabiot zorlaniyor bence
İcardi bir dönüyor Okan Buruk yok.
icardi sezonu mu kapattı?İcardi bir dönüyor Okan Buruk yok.
ben de okan'ı ne zaman görsem sövüyorumson yıllarda gsde bir babele böyle nefret duyuyordum şimdi okan
suratını görünce istemsizce sövmeye başlıyorum
Ekim başına kadar yok minimumicardi sezonu mu kapattı?
sadece kısmi yırtık demişlerdi.
Yapmayin rtlaşlar adam 2 senedir sampiyon yapiyor öyle ya da böyle
Ağır kelamlara gerek yok 1 senelik kredisi elbet var
Bakarsınız 3’lüyü tutturur belli mi olur
hadi yav. allah korusun osimhen ve batshuayiye bişey olsa santraforsuz kalıcaz. acil santrafor transferi şart.Ekim başına kadar yok minimum
Geçen seneden beri 3'lü dönme ihtimalimiz buralarda bile hep konuşuluyordu neden oynamıyoruz diye ama sezon ortası geçemezdik keşke bu sene başı kampta geçsek çok daha iyi olurdu ama saçma sapan transfer süreçlerinden sonra zorunluluktan geçtik.Yapmayin rtlaşlar adam 2 senedir sampiyon yapiyor öyle ya da böyle
@Keramettin TANRIVERDİ Reis Cemrem'in şampiyonluk totemi vardı Fb Sivasspor Maç'ını kazanamazsa isminin Oral Sevmez olacağını kabul etmişti.Hem Şahinle de çok kez dalga geçti.Şampiyonluk yolunda tıtulmayan totemlerden sonra da sezona iyi başlamadık.Belki bu işin de 1 payı olduğunu düşünüp işi şansa bırakmayalım diyom ben reis yavSana mı soracağız aslanım ağır kelamları fln, @Murat Durmaz ne diyor bu kardeş ?
Koskoca keramettin admirimi bu tarz konular hususunda rahatsiz etmenin neticesinde 1 hafta mıh yemelisin@Keramettin TANRIVERDİ Reis Cemrem'in şampiyonluk totemi vardı Fb Sivasspor Maç'ını kazanamazsa isminin Oral Sevmez olacağını kabul etmişti.Hem Şahinle de çok kez dalga geçti.Şampiyonluk yolunda tıtulmayan totemlerden sonra da sezona iyi başlamadık.Belki bu işin de 1 payı olduğunu düşünüp işi şansa bırakmayalım diyom ben reis yav
emre zeytinli
Sezon boyu fred ferdi sikimanski diye kafa utuleledikten sonra Galatasarayli olduğunu hatirlayabilmis üye.www.gscimbom.com.tr
1 maçlık kredisi yok bende. Gittiği gün kurtulduğumuz gündür.Yapmayin rtlaşlar adam 2 senedir sampiyon yapiyor öyle ya da böyle