Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son yıllarda gsde bir babele böyle nefret duyuyordum şimdi okan

suratını görünce istemsizce sövmeye başlıyorum

Yapmayin rtlaşlar adam 2 senedir sampiyon yapiyor öyle ya da böyle

Ağır kelamlara gerek yok 1 senelik kredisi elbet var

Bakarsınız 3’lüyü tutturur belli mi olur

Geçen seneden beri 3'lü dönme ihtimalimiz buralarda bile hep konuşuluyordu neden oynamıyoruz diye ama sezon ortası geçemezdik keşke bu sene başı kampta geçsek çok daha iyi olurdu ama saçma sapan transfer süreçlerinden sonra zorunluluktan geçtik.

Çok karşı değilim hocanın 4-2-3-1'de sadece 2 orta düzeniyle oynamasındansa 3'lü oynamayı %100 tercih ederim en azından kendi ezberini bozmuş olur.

Sana mı soracağız aslanım ağır kelamları fln, @Murat Durmaz ne diyor bu kardeş ?
@Keramettin TANRIVERDİ Reis Cemrem'in şampiyonluk totemi vardı Fb Sivasspor Maç'ını kazanamazsa isminin Oral Sevmez olacağını kabul etmişti.Hem Şahinle de çok kez dalga geçti.Şampiyonluk yolunda tıtulmayan totemlerden sonra da sezona iyi başlamadık.Belki bu işin de 1 payı olduğunu düşünüp işi şansa bırakmayalım diyom ben reis yav :D

@Keramettin TANRIVERDİ Reis Cemrem'in şampiyonluk totemi vardı Fb Sivasspor Maç'ını kazanamazsa isminin Oral Sevmez olacağını kabul etmişti.Hem Şahinle de çok kez dalga geçti.Şampiyonluk yolunda tıtulmayan totemlerden sonra da sezona iyi başlamadık.Belki bu işin de 1 payı olduğunu düşünüp işi şansa bırakmayalım diyom ben reis yav :D
Koskoca keramettin admirimi bu tarz konular hususunda rahatsiz etmenin neticesinde 1 hafta mıh yemelisin

1 maçlık kredisi yok bende. Gittiği gün kurtulduğumuz gündür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt