Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolpa bile yok mu yaw kuruduk

badem şuan ne kolpa sıkıyordur gsyiad wapp grubunda! :)

2 gündğr osimheni nasıl aldığını anlatıyordur
çzaten dün gruba osimheni aldık daha bu taraftar ne bekliyor bizden diye yazmış

onu bile ifşa ettiler
orda burda şöyle diyormuş diye :)

çok pis kuruldum ben bu badem bıyığa!

trans kapanana kadar capa tarzi ,sizeli 1 os istiyomus

olursa belki oturtabilir ama bu 3 lü pratik isteyen bi mevzuu

en az 1 ay,3-4 musabakada sallanti yasariz
Aslında 3'lü ya da 4'lü fark etmez buradaki kritik mesele orta alanı 5'li yani 3 orta sahalı düşünmemiz bu yönden olumlu olacağını düşünüyorum.

Mesela Rabyo olsaydı aşağıdaki gibi bir orta saha kurgumuz olacaktı.

Sara - Torreira - Rabiot/Mckennie
Bu yönden 4'lü ye göre çok ama çok daha başarılı olabiliriz 4'lü de 4-2-4 gibi oynuyorduk bu sefer merkezi güçlü tutarsak çok daha güçlü bir oyun anlayışı görebiliriz.

sezonu kurtarmak icin gardi’den telefon bekliyoruz ha. ne buldun diye acacaklar telefonu telas icinde.

üçlü dörtlü boş iş tartışıyorsunuz
sanki 4lü oynayınca top oynayacağız
öylede böylede ezecekler hertürlü
çünki iyi kötü bir sistemi var fbnin
sahada daha disiplinli be agresif duruyorlar

fb maçını kurtarırsa futbolcuların koyacağı karakter kurtarır başka hiçbir şansımız yok bu yapıyla!
Abi madem böyle oluyor o zaman topcular sezonu kurtarsın fb maçını niye kurtarıyor niye tek maç odaklı hedef koydun

Abi madem böyle oluyor o zaman topcular sezonu kurtarsın fb maçını niye kurtarıyor niye tek maç odaklı hedef koydun

zaten çocuklar iki senedir kurtarıyor gücleri yettikce

ama iş zorluk derecesi yüksek maçlara gelince teknik taktik işin işine girince sahaya 10 kilo sıçıyorlsr çünki ne bir plan var ne bir program saha içinde

Futbolcularımıza iş düşüyor bu saatden sonra

teknik taktikle birşey beklemeyin

fb maçında futbolcular karakter koymazsa büyük yenileceğiz o gün

zaten bu sezon hiçbir futbolcuya gram laf etmeyeceğim
canları sağolsun iki sene onlar ve erden timur taşıdı bu kulubu!
Şuan ilk 11 ler bazında bizden iyi değiller hatta taraftarları iyice kaynamaya başladı.Biz nasıl kanat orta saha diyorsak onlarda forvet lerinden memnun değiller.Bizim olumsuz tarafimiz şu oldu son dk Kanat ve orta saha alsaydık bugün bütün problemler çözülebilir di ama Osimheni aldık diye yarım kadro bıraktiklari için taraftar güvenmiyor.Hatta söyle soyleyim taraftar baskıyı bıraksa destek olsa bunlar daha Barışı Sanchezi felan da satarlar yönetimden başka herseye benziyor malesef.

2 yildir oynadigi taktigi oturtamamis hatta 2 yildir ne oynadigini bile unutmus takim bir anda 3 lu oynayacak ve basarili olacaz bak sen şu işe

Kafalar zehir herkes taktik uzmani fm oynar gibi onu oraya koy bunu buraya koy aha bak uclu

Uclu oynayalim.derken ucun birini oynayacaz yakinda

Gerek yok hocamiz İtalya da hayal etmistir antrenman yapmak yerine nasıl olsa maçtan sonra hayal ettigimiz gibi olmadı der.Hazirlik maçı felan yaparsak takım yorulur felan Allah korusun.
okan kariyerinde 1 kere oynamis 3 lü ,onda da eskisehir den 4 yemis

bizde de pek tutcek gibi degil bu hadise

bari ist. takimlarindan biriyle hazirlik musabakasi alsin da bi baksin olabilecek gibi bisey mi 3 lü

chelseade chakwu...... diye bir adsm varmış
herkes çok övüyor

mesela bu badem bıyık ile kel londraya gidip bu çocuğu ikna etmek için uğraşamazlarmı

isteseler net uğraşırlar
alırlarda

bunlar istanbulda oturup gt büyütüyorlar!

bu nasıl bir ihanet ya
kimlere kaldık biz!

Eşimle. Erden Timur birakicsk haberleri çıkınca 10 gramdan direk girdim. Sonra bjk maçından sonra bir 10 daha. Cl maçından sonra bir 10 daha😂 olursak cidden babalara geldim
En azından yabancıya gitmiyor bu arada şampiyonluk ihtimalimiz %55 parayı kenara koymaya başla. :asd:

andaval muhabir nevzatı görsem bi yerde kafa göz dalarım
gardinin transferde payı yok twitini gördüğmden beri iki gündür navzatı dövme fantaxileri kuruyorum kafamda

o 1-2 haftada olacak iş değil

oynayacaksak yavaş yavaş idmanlarda deneriz kasımdan önce de geçiş yapmayız

icardi varmış gibi niye çıkıyoz anlamadım acelemiz yok

Şundan dolayı reis, şimdi kral yokken, 4231, kral dönünce de bir anda 3-5-2 olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt