Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
andaval muhabir nevzatı görsem bi yerde kafa göz dalarım
gardinin transferde payı yok twitini gördüğmden beri iki gündür navzatı dövme fantaxileri kuruyorum kafamda

nevzat ı 2 kere anadolu yakasinda bi avm de gordüm

demek ki o taraflarda ikamet ediyor

ikea da kofte yiyodu

'Rabiot, Premier Lig'den takım bulamazsa Galatasaray'a gidecek' haberini birden fazla yabancı kaynakta okudum bugün.

Eğer doğru yapıyı kurgulayabilirsek görünenden çok daha rahat şampiyonluk gelebilir bu yönden umutluyum normalde 3 hamle lazım ama en azından 2 tanesini düzgün şekilde yapsınlar.

Fazla iddaayı büyütme. :asd:
Ne dersin geçen sene bize olan rehavet bu sene fb ye olur mu? Şimdiden yeni 6-0 geliyor falan diyorlar

andaval muhabir nevzatı görsem bi yerde kafa göz dalarım
gardinin transferde payı yok twitini gördüğmden beri iki gündür navzatı dövme fantaxileri kuruyorum kafamda
Bu transfer döneminin başından beridir yönetimi koruyan taraftara algı yapan muhabirlerin hepsi listenip neler yazdıklarını tek tek paylasmaliyiz daha sonra komple yayinlari izlenmemeli.Ornek veriyorum deseki yönetim transfer yapmak için transfer yapmak istemiyor bilgisine ulaştım dese sorun yok ama o ne diyor yönetimi koruyarak sonuçta bu takım gruptan çıkar felan diyerek kendi yorumunu katıyor.

352 için ideal ikili

genç mertens-osimhen

icardi osimhende olmaz

352 nin kanatlarıda yok bizde (yeni solbek belki kotarır solu ama izlemel laxım)
ama barış komple sağı alamaz
dört beş depardan sonra barış eli belinde gezmeye başlıyor
30. dakkadan itibaren defansif katkı alma ihtimalin %0

solstoper çok sıkıntılı
aponun beli dönmüyor koca bir sol şeridi apoya emanet edemezsin

ortaikilide yanlış
torreira-sara uyumlu bir çift değil izlenimi verdi 2 maçda

yani ÖLÜ DOĞAR BU SİSTEM!

'Rabiot, Premier Lig'den takım bulamazsa Galatasaray'a gidecek' haberini birden fazla yabancı kaynakta okudum bugün.
Gelmesin artık Avrupa’ya yaşamadığımız yüksek maliyetli oyuncuya ihtiyacımız yok işine gelirse ön protokol yapalım devre arası gelsin maaş yüküne girmeye gerek yok o herifin lig için lüks

Zeytinli gibi fifafa etüt yapayım dedim 3lu ile 5 attim 3 yedim sıkıntı var

Gelmesin artık Avrupa’ya yaşamadığımız yüksek maliyetli oyuncuya ihtiyacımız yok işine gelirse ön protokol yapalım devre arası gelsin maaş yüküne girmeye gerek yok o herifin lig için lüks
Bu sene ligde şampiyon olursan direkt ŞL gruplarına gittiğin için, bu sezon UEFA'da kazanacağından daha fazla para kazanacaksın muhtemelen. 3 sene üst üste şampiyonluk ve 5. yıldız da yanında hediye. O yüzden şu 'lig için transfer yapmayalım' goygoyuna son verirsek çok iyi olur sanki.

Ne dersin geçen sene bize olan rehavet bu sene fb ye olur mu? Şimdiden yeni 6-0 geliyor falan diyorlar
Onlarda da pek rehavet olmaz ama yinede hayallerindeki gibi bir maç olmayacak, Mourinho önceliği skoru korumak olur skor almak içinse Maxim'in hızlı hücumlarına göre bir oyun yapısı kurar başkada bir şey olmaz.

Biz son derbileri ve kritik maçları hep kötü oynayarak kaybettik çok ciddi bir reaksiyon gösterme ihtimalimiz var.

Rahmetli Özhan Canaydın’ın iş bitiremeyen iş bitiricisi Haim Fresco’nun iş bitirici versiyonu bu Gardi.

Kıymetini bilelim herifin, hak ettiği değer ve saygıyı göstersinler. Bindikleri dalları kesme uzmanları, bunlara kalsa jelibon topçulara 9-10m çekerler bol bol

bir başka andaval muhabir bozuntusuda osimhen tranfer olunca
gardinin bu transferde bir payı yok
transferi tamamen badem bıyık, kel, simitci ve bir sözde hoca yaptı yazıyor

bunu kim bu andavala yadırıyor tabi ki bu badem bıyık yazdırıyor

bugün ne öğreniyoruz transferi komple gardi yapmış!

iğreniyorum yeminle gs kimlerin eline düştü!!!!
Hepsini tarihin tozlu sayfalarına gömeceğiz

Hepsinin ismi iğrençlikle tiksinçlikle özdeşleşecek

Su yabanci kurali cok büyük bela. Eger serbest olsaydi bugün oliveirada bu zarari yasamazdik. Kontenjan acmak icin mecbur kaliyorsun göndermeye. Öbür türlü tutarsin süründürürsün bir sene sonra kacmaya yer arar. Bu kural oyunculari istedigin gibi oynatamamak yanina birde mali acidan zarar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt