Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener’in hücum hattında kim zorlar bizi? Maximen’i kucağına alır Sanchez. Nelsson hava topu vermez hiçbirine. Tadiç falan beli dönmüyor.

Jakops alkoliğini unutmayın, Tadic’e adım bile attırmaz.

Osimen korkusundan zaten Mourinho takımı ileri bile çıkartmayacak.
İcardi sağlam olsa banko farklı bitrebilirdik rakipler osimheni tutmaya çalıştıkça icardi bomboş kalacak

Bizim medya yalancıları Pazartesi Salı Çarşamba günü etkileşim için Rabiot felan yazdılar. Bizde kek gibi bekliyoruz yok 30 milyon Euro teklif ettik yok karşı taraf 40 milyon Euro istedi. Yok anası şöyle yok bu böyle

Bizim medya yalancıları Pazartesi Salı Çarşamba günü etkileşim için Rabiot felan yazdılar. Bizde kek gibi bekliyoruz yok 30 milyon Euro teklif ettik yok karşı taraf 40 milyon Euro istedi. Yok anası şöyle yok bu böyle
Gelmesin burda çok istedim bu adamı ama gerek yok gidelim breiwiki çekelim Torreira sara breiwik baya diri olur bide kanat alalım tamam

Portsmouth News'a göre Chelsea, Galatasaray'la belli bir bedel üzerinden anlaşıp Ocak ayında Osimhen'i transfer edecek.

5 maç mi açıklandı? Yok arkadaş ceza almalı, resmen dingonun ahırına döndü kulüp.
ulan muslera şu amatörlüğü nasıl yapıp 5 maç ceza aldın ya ...

neyse Günay'a fırsat doğdu kendini ciddi sınavlarda kanıtlaması için. onunda Kupa maçlarındaki hataları var kafamda.

Ziyech'in gitmesi gündemde ama 8 Numara'da Kerem Demirbay'ın Gabriel Sara'dan daha iyi oynayacağını ayıkmışlar bunlar yav :D 8 Numara olmayan adama 18 milyon euro bonservis verdik.Fiziğini geliştirmemiş sağ beke 11 milyon euro bonservis verdik :D

şu an Kaan zaten altın değerinde oldu - onunda ameliyat olmadı umarım bir sıkıntısı çıkmaz. Ultra Joker pozisyonunda şuan

Torreira partneri - stoper rotasyonu gibi baya kilit hamle şu an Kaan. hatta ondan tercih ettim o iki kadro göreslinde - kademe + top yapablen ayak yetisi var çünkü

Bence üst düzey maçlarda güvenerek süre verebileceğimiz zaten kale hariç 10 mevki için maalesef toplam 15 oyuncumuz falan var. Yani var elbet devamı da ama onlar hep kafada soru işareti... bu da işi 5 yedekle, 2 kaleci dahil toplam 17 kişiyle kotarmaya çalışıcaz anlamına geliyor. Sadece Kaan değil herkes altın değerinde. En altını da Barış. Pamuklara sarmamız lazım. Skoru aldığımız an dinlendirmemiz lazım. Öyle kupada falan asla sahaya sürmememiz lazım. Antremanlarda bile sakınmamız lazım. Keşke milli takıma falan da gitmeseydi şu Milletler Ligi saçmalığı için...

şimdiii

başkan beyefendizade diyorki "bu konuyla florya'Nın önüne geçmeye çalışılıyor" (ben anlıyorumki en büyük derdi Florya - 25 falan filan taraftar sözleri)

yazana göre kurul diyor ki seçime git (ben anlıyorumki - hata ettik , seçime gitte indirelim seni, bu ne hal)

bu ortamda birde trasnfer takviye yapcaz he(başkanın yanında ayakta düğme ilikleme haızrol moduyla güne başlıyorlar çünkü, Galatasaray iyiliğine ne yaparız ile değil) ...allah bize sabır versin.

Yönetim zaten transfer yapmasını bilmeyenlerden oluşuyor.

Üstüne başlarında karaborsa bilet olay konusu var.

Adamlar kendi dertlerinde iken transfer bekleyenler var mı hala?

Ha bu olmasa da ben beklemezdim bunlardan transfer. Orası ayrı.

Al için transfer yapmayan adamlar lig için kadromuz yeter deyip hiç adam almazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt