- 31 Ağustos 2021
- 69.414
- 49.704
- 3.258
sen gene powernap ler ile günü kurtarıyorsunbu hafta yorucu bi süreç vardi üstad yok osimhen gelecek yok kadro yetişecek toparlayamadık bi türlü
hafta sonu dinleniriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen gene powernap ler ile günü kurtarıyorsunbu hafta yorucu bi süreç vardi üstad yok osimhen gelecek yok kadro yetişecek toparlayamadık bi türlü
hafta sonu dinleniriz
youtubelarda niye zırt pırt 5 maç diyorlar - ordan kafamda öyle kaldı .Muslera'nın cezası daha açıklanmadı.
İcardi sağlam olsa banko farklı bitrebilirdik rakipler osimheni tutmaya çalıştıkça icardi bomboş kalacakFener’in hücum hattında kim zorlar bizi? Maximen’i kucağına alır Sanchez. Nelsson hava topu vermez hiçbirine. Tadiç falan beli dönmüyor.
Jakops alkoliğini unutmayın, Tadic’e adım bile attırmaz.
Osimen korkusundan zaten Mourinho takımı ileri bile çıkartmayacak.
Gelmesin burda çok istedim bu adamı ama gerek yok gidelim breiwiki çekelim Torreira sara breiwik baya diri olur bide kanat alalım tamamBizim medya yalancıları Pazartesi Salı Çarşamba günü etkileşim için Rabiot felan yazdılar. Bizde kek gibi bekliyoruz yok 30 milyon Euro teklif ettik yok karşı taraf 40 milyon Euro istedi. Yok anası şöyle yok bu böyle
ulan muslera şu amatörlüğü nasıl yapıp 5 maç ceza aldın ya ...
neyse Günay'a fırsat doğdu kendini ciddi sınavlarda kanıtlaması için. onunda Kupa maçlarındaki hataları var kafamda.
Renkdaş hepimiz istedik benim kızdığım konu hiç bir şeyden haberleri yok atıp tutuyorlar.Gelmesin burda çok istedim bu adamı ama gerek yok gidelim breiwiki çekelim Torreira sara breiwik baya diri olur bide kanat alalım tamam
15 milyon Euro verirlerse neden olmasınPortsmouth News'a göre Chelsea, Galatasaray'la belli bir bedel üzerinden anlaşıp Ocak ayında Osimhen'i transfer edecek.
Taraftar kitlemiz inanıyor çünkü abiRenkdaş hepimiz istedik benim kızdığım konu hiç bir şeyden haberleri yok atıp tutuyorlar.
şu an Kaan zaten altın değerinde oldu - onunda ameliyat olmadı umarım bir sıkıntısı çıkmaz. Ultra Joker pozisyonunda şuan
Torreira partneri - stoper rotasyonu gibi baya kilit hamle şu an Kaan. hatta ondan tercih ettim o iki kadro göreslinde - kademe + top yapablen ayak yetisi var çünkü
gelmesin'Rabiot, Premier Lig'den takım bulamazsa Galatasaray'a gidecek' haberini birden fazla yabancı kaynakta okudum bugün.
yok açıklanmamış - izlediğim dinlediğim şeylerde öyle cümleler kurdular - benim kafamda öyle yer etti.5 maç mi açıklandı? Yok arkadaş ceza almalı, resmen dingonun ahırına döndü kulüp.
yok açıklanmamış - izlediğim dinlediğim şeylerde öyle cümleler kurdular - benim kafamda öyle yer etti.