Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi gelecek vaat eden hiç ucuz orta saha yok mu ya bu anasının sözünden çıkmayan dallamanın peşinde koşuyorsunuz. Git al 5m e ver 600 maaş 22 yaşında topçu al koy babacım onu da mı biz söyleyelim. Bırakın şu son dem vurgunu peşinde koşan adamları yeterince kazık yemedik mi abi. Hem şl de yoksun o Rabiot maliyeti senin neyine. Salıverin gitsin yav.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimseyi almayacaklar. Divanda da yeterince sert girmemişler. Sıkıntı

bedavaya gitmesindense karşılığında makul bir oyuncu alınabilirse olur
full sezon bizde adam - 75 M vermesi lazım devre arasında isteyen olursa gitmesi için.

çok kolay ihtimal değil zaten. onuda riske etmemek gerekir . Sezonu kurtarabilir adam çünkü.

Bir kanat alırız kapatırız akıllı bir yönetici osimhen zaten gidecek chelseaden mesela sağlam bir oyuncunun bonservisi karşılığında ocakta salalım denebilir
Osimhen sezon sonuna kadar kalmalı. Umarım herşey iyi gider ve oyuncu Galatasaray forması giymekten zevk alır. O tür karmaşık olaylara bizim yoneticilerin. Alerjisi vardir. Korkarlar basaramazlar

Şimdi beyler kritik soruyu soruyorum daha önce konuşuldu ise özür diliyorum. Şimdi Osimhen abimiz ocak ta gitse 6m yine de her türlü kasadan çıkıyor mu bilen var mı?

Osimhen sezon sonuna kadar kalmalı. Umarım herşey iyi gider ve oyuncu Galatasaray forması giymekten zevk alır. O tür karmaşık olaylara bizim yoneticilerin. Alerjisi vardir. Korkarlar basaramazlar
Oda doğru gerçi birde belli olmaz bizimde alma ihtimalimiz doğabilir belki davinson falan satılırsa hiç belli olmaz 35 e Davi satsak kalan 35 i taksitli olarak verebiliriz bence

Şimdi beyler kritik soruyu soruyorum daha önce konuşuldu ise özür diliyorum. Şimdi Osimhen abimiz ocak ta gitse 6m yine de her türlü kasadan çıkıyor mu bilen var mı?

3 çıkar heralde - maaş 1 yıllıktır - biz o kafada konuşmuşuzdur düşüncesindeyim.

devre arasında X takım adamı alırsa zaten sezonunun kalanındaki maaşını orası verir - napolide vermez bizde vermeyiz.

(ben öyle bakıyorum en azından)

Adamın maaşı 11 civarı filanmis. Bizde muhabirlerin söylediği 6+3 milyon Euro bonus. Resmi açıklamaya göre bu rakamlara göre oyuncu ocakta gitse bile o 6 milyon euroyu almaması lazım

Biz istemedigimiz sürece gitmiyor üstad

Gitse de bence 3 bile cikmaz kasadan, gidecekse 3-5 bir seyler attırır

Valla neressinden bakarsanız bakın, saçma sapan, mantıksız, haince işler yaptılar, benim bu takımdan, bu hocadan ve bu yönetimden gram umudum yok, umuyorum haksız çıkarım ve tüm forumdan özür dilerim, sonuçta hepimiz Galatasaay'ın iyiliğini istiyoruz ama çok net görünen bir durum var ortada, Rize ve Antep maçları bile bizim için oldukça zor geçecektir, finali fb maçıyla sonlanacak kahır dolu bir 15 gün bizi bekliyor arkadaşlar. Buna kendinizi hazırlayın ve bu adamları nasıl görevden uzaklaştırırız buna kafa yormaya başlayalım derim. Bu arada en üzüldüğüm nokta da bu kadar kaliteli bir forvet hattımız varken böyle rezil bir kadro planlamasına denk gelmesidir.

Osimhen umarım iyi ayrılır burdan. İcardi gibi 30 yaşının başlarında veya çok geçmeden tekrar buluşabiliriz bu vesileyle. Bu referanslar çok önemli abi. Gördük ki Drogba yı almak Drogba yı oynatmaktan kat kat daha büyük bir iş.

Ama ocak’ta lige havlu atsak uefa’da 25. falan olsak gitsin zaten boşa maaş odemeye gerek yok

Ama ocak’ta lige havlu atsak uefa’da 25. falan olsak gitsin zaten boşa maaş odemeye gerek yok
Bu ligde havlu atmayız heralde üstad ya şampiyon olamasak da. Kalite yerlerde. Eskiden daha kaliteliydi lan lig. Anadolu takımları çataçat oynuyordu. Görünen kalite azdı ama zorluğu üst seviye idi ligin. Şimdi oyunculara bakarsak güya kaliteli ama seviye yerlerde malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt