- 15 Eylül 2009
- 65.254
- 11.691
- 2.993
altayli gibi bir adami yillardir nasil basin sözcüsü yapmazlar anlamiyorum
türk medyasinda cok güclü bir isim ve fanatik gsli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelirse ekime gelmezse..Rabiot yönetimden Ekim'e kadar süre istemiş.
Karikatür de istiyor muymuşRabiot yönetimden Ekim'e kadar süre istemiş.
Tebrik ediyorum akıllı, farkındalığı yüksek ve vefalı renktaşımRenkdaş herkese uzaktan konuşmak kolay. Neymiş İnter’e gitmiş?
Takıma kupa kazandırdılar 4 sene şampiyon yaptılar daha ne kazandıracaklardı ya? Galatasaray’ı Galatasaray yaptılar ya. Hala para kazandırmadan gitti diyorlar bi de.
İnsanlar kin nefret kusmak için fırsat kolluyor sadece. Çok üzücü.
Okan hoca sanki adamın evini arabasını çalmış gibi konuşuyor. Napalım iyi başlamadıysa sezona, istifa et diyelim ok ama adama çöp muamelesi çekme ya bu kadar da tiynetsiz, vefasız olmayın ya
mertens yerine yunus ne katacak bize hiçbirşey. Yunus yerine sara koyarım, saranın yerine demirbay koyarım geçerim.Fener maçında zaten Icardi yok. Orta saha gelmezse 4 3 3 oynamalıyız. Mertens ile filan derbiye çıkılmaz.
Muslera
Jelert Sanchez Nelson Jacobs
Sara Torreira Kaan
Yunus Osimhen BAY
realiteleri konuştuğu için bazı cenahlar tarafından sevilmez istenmezaltayli gibi bir adami yillardir nasil basin sözcüsü yapmazlar anlamiyorum
büyük isimden ziyade disiplinli ve istikrarlı adam lazım bize bana göre.Rabiot vs. gibilerle gram ilgilenildiğini sanmam Gardi iki güne bitecek fırsat transferi bulmazsa büyük isim getiremez yönetim.
realiteleri konuştuğu için bazı cenahlar tarafından sevilmez istenmez
Her yerde transfer kapandı kimse kullandığı oyuncuyu vermez yüksek maaşlı ikna edilmesi zor adamlara kaldık. Tabir ettiğin tarzda iki oyuncu alıp bitecekti mevzu transfere niyeti olan Avrupa'ya yetiştirirdi zaten.büyük isimden ziyade disiplinli ve istikrarlı adam lazım bize bana göre.
diyorum scout ekibi falan isim bulmamış olamazlar - yöentim ilk gündn uçuk adamlara gidip vakit kaybetti.
Geçen sene bizdeydi , biz yutmayız artık başkasına deneyin@Mehmet Mehmetoglu hemen konyalı yetkililere gerekli baskıyı yapınız.
@YönetimGeçen sene bizdeydi , biz yutmayız artık başkasına deneyin