Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen pozisyonlar;

1725618593414.webp

Futbol çift forvetle oynanır
H.Sukur Arif
S.Aykut Arif
Ü.Karan Lucuncu
Ü.karan Necati
H.Sukur Necati
Ü.Karan H.Kabze
Gibi gibi
Tek forvet tabiki oynanır elinde Vinicius, Messi, Neymar, Bale ayarında winger varsa
Bu tek forvet sistemini Türkiye'ye getirenin Allah belasını versin

Yok canım ortalığı karıştırıyordur altaylı

Durum böyle ise bu işin içinde tüm yönetim var gibime geliyor

Ben hala bu konuda cahilim, bu konuda hiç araştırma yapmadım gğndemime de almadım, dönen iş kulübün paralarına çöreklenme değil, kulübü kullanarak şahsi haksız kazanç mı elde etmek?
Çakallar hem kulübün parasına çöreklendiler hem de ailesinin rızkından kısıp kulübe destek olan taraftarı soydular

Ve hala bu işin peşini bırakmayan Fatih Altaylı ve rezzan gibi galatasaraylılara laf söyleyen taraftarlar var. Hem bu forumda hem de sosyal medyada

Jelert’i 1 kere çalımlayamaz
Maximenin calim atip gecemeyecegi oyuncu yok dunyanin en iyi bekinide gecer

Konu o degil gectikten sonra ne yapiyor kafa onde rastgele ortaya vuruyor bu yuzden bu kadar yetenekli olmasina ragmen istatistigi yok ve buyuk klup goremedi

Kisacasi Siyahi Emre Mor desek yanilmayiz

Takim kalitesi kesinlikle cok dusuk degil bize su an lazim olan tek sey kenetlenmek
Okan buruk istedigine kavustu zaha yok ziyech gidiyor oliviera gitti
Bu saatten sonra Floryaya huzuru getirip birbiri icin savacsak bir takim kurmali
Asil mesela bu azim hirs istek basariya ac oyuncular
4 lu 3 lu bunlar sonraki mevzular
Ilk sezonundaki gibi toptan kacan degil birbirinin acigini kapatan birbirini seven topcularla mucadele edecek bir takim lazim

Bunu saglarsa taraftarida alir arkasina yonetimide bir bakmissin yine hersey iyi gidiyor
Ocakta eksikleride tamamlar

7kiliseli altaylıyı adam yerine koyacak değiliz

Ben dinlemeden kendi şahsi görüşümü söyleyeyim;

Savunma yerleşiminde;

Osimhen-icardi
Jakobs-demirbay-kaan-sara-barış
Berkan-nelsson-sanchez

Hücum yerleşimi;

Osimhen-icardi
Jakobs-Sara-barış
berkan-demirbay-kaan
Nelsson-sanchez

Belki jakobsu stopere alır jelerti sola atar ufak dokunuşlar olur, toreira girer vs.

Bi sol kanat bek alınsa jakobs 3lünün soluna çekilir, ortasaha gelirse kaan yerine girer, berkan çıkar toreira girer vs​

Prag su birmancevice ne ister acaba adam muazzam oynamisti bizede uyar orta saha oynucak top teknigi var mucadelecide oyuncu alamazmiyiz acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt