- 3 Haziran 2015
- 56.748
- 65.883
- 4.143
Beyler soru alınır hepsini cevaplayacağım başlıyoruz!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soru yemBeyler soru alınır hepsini cevaplayacağım başlıyoruz!!!
gün ve saat belli mi üstadGalatasaray, Milli Takım arasında Esenler Erokspor ile hazırlık maçı oynayacak. (Kaya Temel)
Esenler Erokspor 4-1 GSSoru yem
Henüz belli değil ama hafta sonu olur heraldegün ve saat belli mi üstad
yayin olacak mi
Hummels hocamBeyler soru alınır hepsini cevaplayacağım başlıyoruz!!!
Burda istenmedi belki ama İtalya devleri siraya girdi almak için. Liderlik, azim ne ararsan var. Kaçırmamak gerekirdi özellikle üçlüye geçilecekse etrafındakileri yönlendirirdi.Hummels hocam
Profil resmindeki kim?Beyler soru alınır hepsini cevaplayacağım başlıyoruz!!!
Adam rekabet seven kariyer hedefi olan bir oyunci degilki neden uzulsu sure almasi para kazanmasi yetiyor olsa zaten gitmezdiEmin bir kez daha anıyorum seni de daha gitmeden önce de yazdım bu sene formayı kapacakti. Hele ki 3 lü defansta kesin ilk 11 di acaba kendisi şuan bunun farkında mıdır? Üzülüyor mudur?
CM PUNKProfil resmindeki kim?
Harbi ya formayı giydirip bir resim ceksede ortalık senlense
Adam 3 ay önce CL final oynadı takım lideri olarak hemde , bizim Davinsonun bir tık üstüydü , çok yazık olduBurda istenmedi belki ama İtalya devleri siraya girdi almak için. Liderlik, azim ne ararsan var. Kaçırmamak gerekirdi özellikle üçlüye geçilecekse etrafındakileri yönlendirirdi.
Üzüldüm baya çok severim Hunmelsi
Öneriler de olmasa transfer yapamayacağız Allah'tan chelsae gibi kulüpler var.Chukuwea yı bizle fenere önermişler.
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her halttan da anlama biraderAdam 3 ay önce CL final oynadı takım lideri olarak hemde , bizim Davinsonun bir tık üstüydü , çok yazık oldu
Bende üzüldüm yalan yok