- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Chealsedeki orta saha arias kadar etmiyor mu alin gelin ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan hocanın 3.5 dakika 89 ile 90+3 arası oynatıp bir daha süre vermeyeceği bir genç daha.![]()
Ali Efe Çördek - Oyuncu profili 25/26
Ali Efe Çördek, 21, Türkiye ➤ Arnavutköy Belediyesi FSK, 2025'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 100 bin € ➤ * 6 May 2005, Istanbul, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
90 dakika oynayınca taraftar ne der bu kim der gs burası der oyuncu değil derokan hocanın 3.5 dakika 89 ile 90+3 arası oynatıp bir daha süre vermeyeceği bir genç daha.
kulübede taraftar değil hoca olmalı ama işte - ali turap şu ingiltere maçının ilk yarısına baktım mis gibi oynadı çocuk.90 dakika oynayınca taraftar ne der bu kim der gs burası der oyuncu değil der
esesten çıkmış çocuk. Eskide iyiydi esesin alt yapıokan hocanın 3.5 dakika 89 ile 90+3 arası oynatıp bir daha süre vermeyeceği bir genç daha.
Ben son gün sağa sola saldırıp vasıfsız bir kazık gireceğini hissediyorum.Ben yazıyorum. Millet hayır diyor. Az kaldı. Göreceğiz bakalım.
Transfer beklemeyin hiç. Yönetimin bir tarafı tutuşmuş durumda.
Normalde transfer yapmayı beceremeyen adamlar böyle bir ortamda mı transfer yapacak.
Geçmiş olsun.
Yaş ortalaması 50-70 arası facebook kullanıyorlardır halataraftar hergün çeşitli sosyal mecralarda bu basiretsiz yönetime tepki koyuyor transfer istiyor doğal olarak ya bu adamların gram umrunda değil mi ? Hayır şuda var eğerki transfer yapmak gibi bir düşünceleri yoksa ki beklerim bunu bile açıklamaya cesaretleri yok yada transfer yapacağızda demiyorlar.Hergün hakaret işitmek hoşlarına mı gidiyor
barçada o bütçe olsa Niko Williams'ı alırdı ispanya milli takımının Niko - Olmo - Yamal gençliğini takımında kurmak için.Ama barça 3 yıllık 36 m euro vermişti
fenerin yaptığı iyi işi anlatır mısın, liste halinde olsun ama.Yalnız bizim şu istedigiğimiz zaman yönetimi gönderiyoruz yangın yapıyoruz olayı 2 yıldır safsataya dönüşmeye başladı fener gayette bu işi bizden daha iyi yapmaya başladı. Bizim yangınların süresi neredeyse 1 saate düştü, bir tane oshimen'e kandırılıyoruz. Rakiplere nazaran en kötü transfer sürecini biz yönettik, şampiyonlar liginden elendik, prag'a elendik ama sözde yönetim indiriyoruz hoca gönderiyoruz hep laf.
Kağan Dursun YouTube