Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GWzGJRVWkAAO6kO

Ben yazıyorum. Millet hayır diyor. Az kaldı. Göreceğiz bakalım.

Transfer beklemeyin hiç. Yönetimin bir tarafı tutuşmuş durumda.

Normalde transfer yapmayı beceremeyen adamlar böyle bir ortamda mı transfer yapacak.

Geçmiş olsun.
Ben son gün sağa sola saldırıp vasıfsız bir kazık gireceğini hissediyorum.
Bunların amacı takım katkısı da değil, Galatasaray güçsüz olsun florya en yakın zamanda alınsın. Bu sayede saltanatlık kuracaklar, sırada mecidiye köy mü var o da 3 kuruş paraya gidecek.

Basındaki paralı elemanlarına da florya kulübün kurtuluşu temalı mesaj yazdırıyorlar ki sakalını alıp geçecekler.
Bilmedikleri şey Galatasaray taraftarını kendi zeka seviyelerinde zannediyorlar

taraftar hergün çeşitli sosyal mecralarda bu basiretsiz yönetime tepki koyuyor transfer istiyor doğal olarak ya bu adamların gram umrunda değil mi ? Hayır şuda var eğerki transfer yapmak gibi bir düşünceleri yoksa ki beklerim bunu bile açıklamaya cesaretleri yok yada transfer yapacağızda demiyorlar.Hergün hakaret işitmek hoşlarına mı gidiyor
Yaş ortalaması 50-70 arası facebook kullanıyorlardır hala:D

Yalnız bizim şu istedigiğimiz zaman yönetimi gönderiyoruz yangın yapıyoruz olayı 2 yıldır safsataya dönüşmeye başladı fener gayette bu işi bizden daha iyi yapmaya başladı. Bizim yangınların süresi neredeyse 1 saate düştü, bir tane oshimen'e kandırılıyoruz. Rakiplere nazaran en kötü transfer sürecini biz yönettik, şampiyonlar liginden elendik, prag'a elendik ama sözde yönetim indiriyoruz hoca gönderiyoruz hep laf.
fenerin yaptığı iyi işi anlatır mısın, liste halinde olsun ama.
Misal 6 senedir ali kocu nasıl ve kaç kere devirdiklerinden başlayabiliriz.
Hocalarını ne zaman eleştirdiklerini de ne zaman istifa ettirdiklerinden de bahsedebiliriz.

Not olarak taraftar olarak hocayı yedik, yönetimi yedik pek sağlıklı bir bakış açısı değil.
Taraftar olarak son 10 yılda devirdiğimiz yönetimleri ve sebepleriyle birlikte taraftar nasıl etkili olmuş merak ettim.

🎙️ Kağan Dursun:

"Kostic transferinde sadece sağlık testleri bekleniyorken bir anda transfer çıkmaza girdi oyuncunun tavrından dolayı, oyuncuyla işi soğutmamak gerekiyordu. Real Madrid, Rabiot için devreye girdi yıllık 3-4 milyon €'luk civarı bir rakam önerdi Rabiot'a ama oyuncu oynama garantisi istedi sonra Real Madrid'in teklifi bekletildi Şampiyonlar Ligi listeleri verildi ve Real Madrid, Rabiot defteri kapandı. Galatasaray, Rabiot'a imza parası dahil 10 milyon €'dan 3 yıllık sözleşme teklif etti ve bu teklif kabul edildi. Rabiot'un annesi Veronique menajer ücretini 3 milyon €'dan 4.5 milyon €'ya çıkardı, transferde aynı zamanda 2 tane aracı menajer vardı onlarda 2'er milyon € ve teminat mektubu istediler sonrada transfer çıkmaza girdi. Galatasaray'da Kostic ve Rabiot defteri kapanmadı. Okan Buruk, üçlü savunma sitemi için Rabiot ve Kostic'i istiyor."

Kağan Dursun YouTube

3.ligden 19 yaşında çocuğu almam ben , akturk istisna hiç girmeyelim ona.3.ligde 19 yaşındaki çocuk 20g 15a yapıyorsa alınır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt