Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.846
- 20.423
- 2.663
Alfredo Pedulla girmiş sadece heralde
Sıkıntı yok , geleneksel rakip takım transferi bklama postlarına geçiş yaparız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alfredo Pedulla girmiş sadece heralde
Dursun Özbek gitmez ya, maalesef bekleyeceğiz![]()
Oliveira'ya tüm maasini verdilerse direk istifa etmeliler. Adama hem iyilik yapip Olympiakosun EL kadrosuna girebilmesi icin zamaninda sözlesmesini fesih ettin ve adamin tüm maasini ve primlerini mi verdin? Öyle malca is mi olur kardesim? Maas farkini ödemeliydik ve baska ekstradan 1 kurus bile verilmemeliydi. Benim bildigim Yunan takimlarida 1-1,5 milyon net maas rahat verebiliyor. Bizim kasadan 3,5-4 arasindan fazla ciktiysa kabul edilmeyecek bir olay bu.
Arti bir de yıpranma payı varKıdem tazminatı. SGK çıktısı mevcut.
Emirhan 6 ay yok sakatlandı.Yav bir Wingback/Kanat oynayabilen herif ve OSe alternatif olarak Emirhani cekseler bence rahat yeterdi ama birsey beceremiyorlar.
Hem Kostic hem istifaYa kostic ya istifaaa
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Osayi bizim macta yokmus
bunların yerine almasınlar belki gencolar forma şansı bulur.daha iyilerini alamazlar bu saatten sonra ocak'ta alırlar belki
İsmi. Jsksksklsl olanbu şarta uyan 30 tane var hangisi
İbrasizlik mahkemeden dönüyor ahbapDursunu ibra eder karakter noksani herifler
Bu yasananlarin 500 kati yasansa da ederler
Mustafa cengiz gibi lise disindan adamlara yeter gucleri anca
sanmıyorum okan buruk genç futbolcu tercih etmiyor çünkübunların yerine almasınlar belki gencolar forma şansı bulur.
nokta atışı değilse (ki bu saatten sonra öyle adamı kadroda tutan sana vermez) %100 katılmaktayım.İsimli menajerlik muhabbeti 29 30 yaş istemiyorum rabiot vb.......genç dinamik bir dolu 20 25 yaşında 5 6 m euro adam var