Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek gitmez ya, maalesef bekleyeceğiz :crushed:

Ekim ayı ilk haftası olağan kurulda ibra edilmez ise seve seve giderler.

Ama bizim kongre üyelerine güvenilir mi? Sanmıyorum. Çoğu ada ve Kalamış tesislerini kulüpten fazla düşünen adamlar.

Çok ciddi bir muhalefet yapılması lazım önceden. Ancak öyle. O da belki.

Oliveira'ya tüm maasini verdilerse direk istifa etmeliler. Adama hem iyilik yapip Olympiakosun EL kadrosuna girebilmesi icin zamaninda sözlesmesini fesih ettin ve adamin tüm maasini ve primlerini mi verdin? Öyle malca is mi olur kardesim? Maas farkini ödemeliydik ve baska ekstradan 1 kurus bile verilmemeliydi. Benim bildigim Yunan takimlarida 1-1,5 milyon net maas rahat verebiliyor. Bizim kasadan 3,5-4 arasindan fazla ciktiysa kabul edilmeyecek bir olay bu.

Üstüne kontenjan açıp yerine kimseyi almadık. Madem öyle çürütseydik tesislerde. Adam hayatının vurgununu yaptı.

Bu sezonun ilk idmaninin yapildigi tesise onumuzdeki yil gecebilecegiz anca ahhahaahahahahgags

Osayi bizim macta yokmus
_132034322_gettyimages-1841165789.jpg

İsimli menajerlik muhabbeti 29 30 yaş istemiyorum rabiot vb.......genç dinamik bir dolu 20 25 yaşında 5 6 m euro adam var

İsimli menajerlik muhabbeti 29 30 yaş istemiyorum rabiot vb.......genç dinamik bir dolu 20 25 yaşında 5 6 m euro adam var
nokta atışı değilse (ki bu saatten sonra öyle adamı kadroda tutan sana vermez) %100 katılmaktayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt