Demir Türk
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2023
- 3.137
- 2.816
- 998
transfer dönemi keşke bugün kapansaydı. Boşuna 1 hafta daha kanser olacağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25 olsun renktaş sonra s.cip sivarlar zaten. Öyle ya da böyle biz şampiyon da olamasak bunlar son gününü bekler. Yani en azından 5. Yıldızı takakValla isterseniz linçleyin renkdaşlar Bu sene sampiyon olursak bizim sonumuz olur bu adamlar tayyar gibi dahada bırakmazlar her seyi ele gecirirler ben bu sene takımın sampiyon olmamasını istiyorum bjk olsun kurtulalım sunlardan belki 1 senemiz gider ama önümüzdeki 10 seneyi kurtarırız
kanka Devrim sana bakmaz. boşuna deliye vurma kendiniismail tek başına bizim takımdaki tüm doslardan iyi durumda he iyi kadro
İşi mahkemeye götürürlerse seçim kararına gerek yok.İbra edilmez ise yönetim 30 gün içinde erken seçim kararı almalı. Asıl önemli olan kısım burası zaten.
Yoksa dediğiniz gibi sonrasında eski yönetim beni ibra etmediler diye mahkemeye başvuracaktır. Yoksa kendileri için büyük sıkıntılar doğacak.
Ama o dava da ibra edilmemesi yönünde olayların olduğu tespit edilirse mahkeme ibrayı onaylayabilir de.
Gerçi bubsefer eski yönetim itiraz edecek. Bu işin bir üst mahkemesi, temyizi diye diye rahat 4-5 sene süresi olur.
Ama asıl dediğim gibi erken seçim kararı almaları gerektiği kısmı önemli nokta şu aşama da.
Kişisel fikrim ise ne olursa olsun liseli dursunu kongre üyeleri ibra eder. Orası da ayrı bir gerçek maalesef.
şuan tor ismailden daha iyi durumda diyorsan bir daha futbol izlemekanka Devrim sana bakmaz. boşuna deliye vurma kendini
Burda tam olarak kim istendi bu yaz Milan için yırtınan Fofana harici.Cogumuz Kostici istemiyorduk burda zaten
şuan tor ismailden daha iyi durumda diyorsan bir daha futbol izleme
İnternetten canlı futbol izleyin

vecinonun yedeği dünyanın en iyi osu atom karıncamızz![]()
Fb Maçı'nda benim ismim de Emreyle değişebilir@Oral Sevmez cezan isim değişikliğine çevrilmiş gel![]()