Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer dönemi keşke bugün kapansaydı. Boşuna 1 hafta daha kanser olacağız

Valla isterseniz linçleyin renkdaşlar Bu sene sampiyon olursak bizim sonumuz olur bu adamlar tayyar gibi dahada bırakmazlar her seyi ele gecirirler ben bu sene takımın sampiyon olmamasını istiyorum bjk olsun kurtulalım sunlardan belki 1 senemiz gider ama önümüzdeki 10 seneyi kurtarırız
25 olsun renktaş sonra s.cip sivarlar zaten. Öyle ya da böyle biz şampiyon da olamasak bunlar son gününü bekler. Yani en azından 5. Yıldızı takak

İbra edilmez ise yönetim 30 gün içinde erken seçim kararı almalı. Asıl önemli olan kısım burası zaten.

Yoksa dediğiniz gibi sonrasında eski yönetim beni ibra etmediler diye mahkemeye başvuracaktır. Yoksa kendileri için büyük sıkıntılar doğacak.

Ama o dava da ibra edilmemesi yönünde olayların olduğu tespit edilirse mahkeme ibrayı onaylayabilir de.

Gerçi bubsefer eski yönetim itiraz edecek. Bu işin bir üst mahkemesi, temyizi diye diye rahat 4-5 sene süresi olur.

Ama asıl dediğim gibi erken seçim kararı almaları gerektiği kısmı önemli nokta şu aşama da.

Kişisel fikrim ise ne olursa olsun liseli dursunu kongre üyeleri ibra eder. Orası da ayrı bir gerçek maalesef.
İşi mahkemeye götürürlerse seçim kararına gerek yok.

Cengiz döneminde ibra edilmeyip devam ettiler, mahkemeden döndü.

Kostic fb için baya bi gereksiz transfer gibi duruyor manası yok , biz transfer yapabilecekmiyiz beni korkutan kısım o.

Bu sabuncu gevşeği bitmiş transferi nasılda hikayeleştiriyor ama.

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rakibimiz Elfsborg’un stoperi, sol ayakli, bu herif ocakta kesin transfer yapar

şuan tor ismailden daha iyi durumda diyorsan bir daha futbol izleme
İnternetten canlı futbol izleyin
1725800548035.webp

Bu Fener kadrolarında yazılan Dzeko halen sağ mı ya?
Ben ilkokula giderken bu bir yerlerde oynuyordu diye hatırlar gibiyim.

Kostic berbat transfer ama zamanlaması güzel bir transfer

Her türlü derbide sahaya sürersin

Cuma günü alacağın adam ctesi-Salı iki lig maçı kaçıracak derbide kulübede olursa yine iyi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt