GSCimbom
Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv Sayfa 416

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
9,8K
Okunma
516,8K
Sayfa
416/490
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu habercilerin kolpa 13 eylul bekleyelim haberlerine bayiliyorum.

Avrupada transfer coktan bitti son gun olayi falan fiyat dusurme olayi yok . Neyin beklemesi bu arkadas.

Orta sahaya Adem Zorgane ismi menajeri tarafından önerilebilir.Menajeri 2 gün önce İstanbul'a gittiğine dair 1 fotoğraf atmıştı..

4 Eylül'de Avrupa listeleri verilmiş üzerinden 4 gün geçmiş halen transfer yok zaten ayrılacak oyuncular çoktan ayrılırdı daha onu bile almayı beceremeyen bir yönetim var.

Bizim hala iyi yerli almamız gerekiyor. Yerli olayı daha kritik diyorum bu kural ilk açıklandığından beri.

Abdül işe yaramazken güvenemeyiz net değişmeli. Yunus yetersiz bir herif, kadroda işe yarayabilecek Berkan, demirbay ve barış var. Bu kalite daha da artmalı.

Biz bazı oyuncularımızı bokluyoruz da bizim sorunumuz hoca ve beynindeki oyunla oyuncuların alakasının olmamasında.

14 yabancının etkisini avrupada falan görürsün anca ligde bir boka derman olacak bir kural değil yerliler kritik önem taşırken kerem gibi bir admını satmak ahmaklıktı kusura bakmayın. Sadece bu yüzden bu herifi eleştirsek de tutacaktık takımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt