Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
He bunlar sol bek aldıysa o kanadı maymun ederiz derbide muhtemelen iyi olur hi yandan

Bu habercilerin kolpa 13 eylul bekleyelim haberlerine bayiliyorum.

Avrupada transfer coktan bitti son gun olayi falan fiyat dusurme olayi yok . Neyin beklemesi bu arkadas.

Üçlüye geçersek sonumuz olacak. Fb dağılacak birlik olmamız lazım Mou su kaynatacak. Neden üçlüye geçip önce kendimizi dağıtıyoruz ?

Neden geçmeyelim, Avrupa'nın bütün alt seviye takımları içimizden geçti

Derbide çıkacak muhtemel kadro

Muslera

Kaan Davinson Apo Jakops

Torreira- Sara

Mertens

Yunus Osimhen Barış

Düşündükçe sigara üstüne sigara yakıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunu duymuş olmalılar ki hemen zam.haberi geldi 😅 ben de bir paketi aşmaya başladım

Orta sahaya Adem Zorgane ismi menajeri tarafından önerilebilir.Menajeri 2 gün önce İstanbul'a gittiğine dair 1 fotoğraf atmıştı..

Yönetime transfer desen "ne transferi hocam?" derler.

O işler öyle olsaydı her sene şampiyonlardı basar geçeriz
Ben de aynı fikirdeyim.İroni yaptım biraz.
Hatta her zaman savunduğum bir şey var.
Biz geçen sezon şampiyon olduktan sonra bu sene en rahat şampiyonluğumuz olacak.
Geçen sezonki hakem ittirmesinin bir daha olması mümkün değil.

4 Eylül'de Avrupa listeleri verilmiş üzerinden 4 gün geçmiş halen transfer yok zaten ayrılacak oyuncular çoktan ayrılırdı daha onu bile almayı beceremeyen bir yönetim var.

Bizim hala iyi yerli almamız gerekiyor. Yerli olayı daha kritik diyorum bu kural ilk açıklandığından beri.

Abdül işe yaramazken güvenemeyiz net değişmeli. Yunus yetersiz bir herif, kadroda işe yarayabilecek Berkan, demirbay ve barış var. Bu kalite daha da artmalı.

Biz bazı oyuncularımızı bokluyoruz da bizim sorunumuz hoca ve beynindeki oyunla oyuncuların alakasının olmamasında.

14 yabancının etkisini avrupada falan görürsün anca ligde bir boka derman olacak bir kural değil yerliler kritik önem taşırken kerem gibi bir admını satmak ahmaklıktı kusura bakmayın. Sadece bu yüzden bu herifi eleştirsek de tutacaktık takımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt