- 5 Eylül 2014
- 84.368
- 70.125
- 4.393
yeter be kardeşimO halde bir ipucu da benden gelsin
Oyuncunun sağ tarafta bir kulağı bulunuyor. Ayrıca oyuncunun nefes alma özelliği mevcut
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeter be kardeşimO halde bir ipucu da benden gelsin
Oyuncunun sağ tarafta bir kulağı bulunuyor. Ayrıca oyuncunun nefes alma özelliği mevcut
hata...rotasyonun az olduğu bir sezonda şans bulmalı.Ali turap bodrum’a gidebilir diyor
Kiralanmalı, net bir sağbek alınıp jelert rotasyona geçmeliAli turap bodrum’a gidebilir diyor
kim diyor?atilla szlai falan demiş olum bu adamlar...
illa kazığa bağlayıp yaksın mı taraftar sizi ....kudurtmak için mi diyorlar ya
bu sporcu mu? konuyu saptırıyorsun.Bu onu döver diyorsun
Ekli dosyayı görüntüle 261146
Keşke ben de gitsem ulanAli turap bodrum’a gidebilir diyor
Cinsel olarak mı?Ertan rabiot’un annesine geciriyor yayinda
Yahu kendi iradesi ve becerisi ile haber yapan adam değil bunlar, yönetici yemliyor bunu, buda söylüyor. Baktılar tepki var 2-3 isim uydurup bunlara söyletiyolar. Etkileşim ile çorba kaynasın diye uğraşıyolar.Kel kafasında yumurta kırdığımın kolpacı Burhan'ı, nerde lan Barça'nın 36 milyonluk teklifi Rabiot'a? Hala masa falan diyor.
Şahin de varsa olurgsc youtube kuruluyor, yakında @Oral Sevmez ve @Murat Durmaz yayınlara başlayacak diye duydum
BCT dmeiş izlemiyorum ama karşıma çıktı ... öyle "3 lü soluna szalai ister miydin" gibi falan bir şeyler demiş.kim diyor?