Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Aynen o bunun daha çok 1 anda dönme hareketini seviyompolonya'da sol bekte yardıran çocuk değil miydi bu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen o bunun daha çok 1 anda dönme hareketini seviyompolonya'da sol bekte yardıran çocuk değil miydi bu ?
Zahmet olmasinErtan Süzgün: "Galatasaray'ın transfer yapacağını düşünüyorum. Galatasaray bir kanat oyuncusunu salı gününe kadar bitirmek istiyor. İsim vermeyeceğim Avrupa'dan bir oyuncu.
Orta saha için de resmi teklif yapılan bir oyuncu var."
Aynı adamlar birazdan överben beğenmiştim onu - gelsin UFAK sebepler bahane edilip kenarda kaldığı sürede sürekli şut çalışsın.Aynen o bunun daha çok 1 anda dönme hareketini seviyomBiraz egoist tarzda 1 oyuncu.3lü savunma sitemini ben pek isteyenlerden değilim reis..
SanmiyorumMurat Durmaz like bildirimi geldi mi
Bu onu döver diyorsunlan adamın ailesi varlıklı. Rahatça beslenebiliyor. Böyle olmaması anormal olur.
O halde bir ipucu da benden gelsinErtan Süzgün: "Galatasaray'ın transfer yapacağını düşünüyorum. Galatasaray bir kanat oyuncusunu salı gününe kadar bitirmek istiyor. İsim vermeyeceğim Avrupa'dan bir oyuncu.
Orta saha için de resmi teklif yapılan bir oyuncu var."