Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.325
- 11.883
- 1.298
Ne var kadroda ya ucluye donduk mu ucup kacacagiz okan hocamla hedef avrupa liginde finalAbv sizin ṣu kadrolara bakin. Bide yok uel de hedef final yok hedef 25. Tersten aliriz 25i
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne var kadroda ya ucluye donduk mu ucup kacacagiz okan hocamla hedef avrupa liginde finalAbv sizin ṣu kadrolara bakin. Bide yok uel de hedef final yok hedef 25. Tersten aliriz 25i
falafoşov iyi topçu aradığımız tarzda.
her fırsatta herkesi raporlayıp kapatıyorum ben yayın ortasında bir zamanı tagleyipBCT’nin hesabını şikayet edip kapattıralım.
Hesabı olan herkes abansın bence.
her önüme düştüğünde engeli kaldırıp şikayet edip tekrar engelliyorumBCT’nin hesabını şikayet edip kapattıralım.
Hesabı olan herkes abansın bence.
Bizim orta saha kotu degil ki dunya kadar adamin dunya kadar tercih hakkin var bizim sistem yanlis toreria sara oynuyup onde basmaya gidip dogru pres yapamazsan delik desik olursunBizim taktik dehasi ve yönetim saniyorki bütün sorun defansda ama gercek sorun orta saha, orasi rakip takimi oyunculari engelleyemiyorsa defansin en iyi oyunculardan kurulu olsun durmadan acik verirsin
polonya'da sol bekte yardıran çocuk değil miydi bu ?Burhan'ın anlattığı sol kanat bekine uygun oyuncu Zalewski bunu önerirler.Zalewski haberlerine hazırlıklı olalım bence yav
![]()