Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahaya ofansif bir adama alamazsak Mertens gene 40 maç oynar bu sezon. İlerde Osimhen-İcardi var bunları beslemek birincil görevin olmalı. O yüzden minimum 2-3 tane kilit pas atacak adam olmalı sahada.

BCT’nin hesabını şikayet edip kapattıralım.

Hesabı olan herkes abansın bence.

BCT’nin hesabını şikayet edip kapattıralım.

Hesabı olan herkes abansın bence.
her fırsatta herkesi raporlayıp kapatıyorum ben yayın ortasında bir zamanı tagleyip

sonunda hiçbirini tavisye etmiyor youtube artık, dolaylı yoldan bile çıkmıyorlar karşıma - spesifik olarak aramam lazım.

Burhan'ın anlattığı sol kanat bekine uygun oyuncu Zalewski bunu önerirler.Zalewski haberlerine hazırlıklı olalım bence yav :D
Zalewski: 'It will be an important match for us' - FootItalia.com

Bu gs muhabirlerinin iqlarinin toplaminin anca 50 etmesini napacaz ya ahahahahahahfjgj

Bizim taktik dehasi ve yönetim saniyorki bütün sorun defansda ama gercek sorun orta saha, orasi rakip takimi oyunculari engelleyemiyorsa defansin en iyi oyunculardan kurulu olsun durmadan acik verirsin
Bizim orta saha kotu degil ki dunya kadar adamin dunya kadar tercih hakkin var bizim sistem yanlis toreria sara oynuyup onde basmaya gidip dogru pres yapamazsan delik desik olursun

Toreira Sara Demirbay
Toreira Berkan Sara
Toreira Kaan Sara
Toreria Kaan Demirbay
Toreira Berkan Mertens
Toreira Kaan Mertens
gibi

Yetmis tane kombinasyon cikar
Kadronun en cok siskin yeride burasi

Su adamlar her takimla kafa kafaya oynar ustunlukte kurar uclu orta sahaya gecip 2. bolgede bekleyerek oynasak sacma sapan ucluye gecme ile ugrasmiyorduk

Asil eksik yer kanat ve bekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt