Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forveti İcardi ve Osimhen olan takımın ortasahası follofoş mu olacak, allahım sabır ver

Aynen o bunun daha çok 1 anda dönme hareketini seviyom :D Biraz egoist tarzda 1 oyuncu.3lü savunma sitemini ben pek isteyenlerden değilim reis..
ben beğenmiştim onu - gelsin UFAK sebepler bahane edilip kenarda kaldığı sürede sürekli şut çalışsın.

şutları zayıftı - yoksa güzel yardırıyordu çocuk EU2024 te

raporlamak için yayını açtım - Kemerbugaza geçilecek , mayıstaki gibi bir organizsyon şaşırtmaz cümlesini duyunca rapoa küfür yazasım geldi

lan adamın ailesi varlıklı. Rahatça beslenebiliyor. Böyle olmaması anormal olur.
Bu onu döver diyorsun
1725819317531.webp

Ertan Süzgün: "Galatasaray kanat transferinden sonra orta saha da alırsa Yusuf Demir Süper Lig listesinden çıkarılabilir."

Ulan alin adam gibi bir tane kanat ile
Bir tane orta saha yabanci
Yusuf demiri sutlayin bir yere
Gidip Yasin Ozcan Zeki celik Yusuf ozdemir filan alin kadroyu toparlayan

Jelert ile sezona baslanmaz bir sicarsa yedegi yok sol bek yedegin yok iki kanadi oynucak bir bek kesin lazim yasin ozcan hem stoperi hem beki kapatir zekide zorluk seviyesi yuksek maclarda orayi kapatir bu takim yine 4 lu oynucak

Ertan Süzgün: "Galatasaray'ın transfer yapacağını düşünüyorum. Galatasaray bir kanat oyuncusunu salı gününe kadar bitirmek istiyor. İsim vermeyeceğim Avrupa'dan bir oyuncu.

Orta saha için de resmi teklif yapılan bir oyuncu var."
O halde bir ipucu da benden gelsin

Oyuncunun sağ tarafta bir kulağı bulunuyor. Ayrıca oyuncunun nefes alma özelliği mevcut

Şu herifi twiterda bir kaç gündür analiz ediyorlardı bunu alcaz galiba demin Burhan da girmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt