- 18 Temmuz 2009
- 81.701
- 238.575
- 5.093
Bu Emerbe Aurier’ye mi benziyor bana mı öyle geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zalewski’yi herkes övmüs de herif ömrü hayatinda 2 gol 5 asistle oynamis toplam 110’a yakin macta
Normal mi
apokerımden ıyı oynarSon çare olarak oynuyor. 11'de oynasın yeter diyebilir misin?
sozlesmesinin son yiliniye ki
Ferdi fiziğiyle Zalewski tekniğiyle var olan bir oyuncu, bence farklılar.valla @Keramettin TANRIVERDİ admin bile beğendiğine göre ve izlediğim kadarıyla gerçekten derde derman hamle olur .Ferdiye çok benzetiyor oyununu bilmem öyle mi ?
Rasicha da premier ligte 30 macta 1 gol atmisti norwichte oyle bakmamak lazim belki almanya ligi gibi savunma duzeni dusuk ligte oynasa carpi 5 olurdu istatistigi Turkiyede her sekil asist yapar bize gol degil top surup adam gecip asist yapacak adam lazim gol atacak dunya oyuncu varZalewski’yi herkes övmüs de herif ömrü hayatinda 2 gol 5 asistle oynamis toplam 110’a yakin macta
Normal mi
Evet hatırladım bu adama denk geldim diyorum bir yerden. Ben hatta orta saha diye biliyordum daha çok baktım kanata çekmişler sanırım.Ebimbe orta sahada oynayabiliyordu sergen psg deyken cok istiyordu bunu :d
Bu Emerbe Aurier’ye mi benziyor bana mı öyle geliyor
Zelenski oyunu soğutuyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zalewski dar alandan çok rahat çıkıyor
Zalewski rakibi tesbih gibi diziyor maşşalah