- 22 Kasım 2008
- 11.317
- 6.995
- 2.493
apokerımden ıyı oynar
Uzun vadede nah oynar... Apokerim'in cidden çok büyük çok istisna sorunlar yaşıyor olması lazım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
apokerımden ıyı oynar
Olm sen bizim maçları bile izlemiyorsun bunu ne ara izledinebimbeden kanat beki olmaz. defansa katkısı cok dusuk. daha cok kanattan 10 numara gibi oyun kuran bir herif.
baris varken banada bu mantikli geliyorebimbe de en iyi maçını 3-4-3 oynadıkları bayern maçında 4lünün solunda oynarken çıkarmış. Bunlar birbirlerine alternatif olmasın
Bence apokerim çok büyük çok istisna sorunlar yaşıyorUzun vadede nah oynar... Apokerim'in cidden çok büyük çok istisna sorunlar yaşıyor olması lazım...
o kadar hatirliyorsan odur herhaldeBu Zalewski, Leverkusen maçında ilk yarıda çıkan eleman değil miydi?
Ferdi fiziğiyle Zalewski tekniğiyle var olan bir oyuncu, bence farklılar.
Kiralik 3 milyon zorunlu satinalma 5 milyon gibi bir rakama biterAdamın sözleşmesi sezon sonu bitiyor kiralık olma ihtimali olduğunu sanmıyorum.
ikiside siyahBu Emerbe Aurier’ye mi benziyor bana mı öyle geliyor
PSG'de bir ara o kadar çok iyi oyuncu vardı ki hepsini bir yerlere göndermişler. Takım arkadaşı Ekitike de çok iyi herif. O da eski PSG'li.İyi futbolcuları tanıyorsunuz ben Ebimbe diye oyuncuyu ilk defa duydum.