Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.000
- 33.496
- 3.073
niye kiralık almıyoz
osimhen gidince işimize yaramaz ki zalewski
osimhen gidince işimize yaramaz ki zalewski
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim de düşüncem 3 lüde apokerimin kusurlarının kapatılacağı yönündeydi ama milli maçta da çok kötü buldum apokerimi, bu yüzden zaten kesinlikle rotasyona çekilmesi düşüncesindeyim, jakobsun 3 lüde stoper oynayabileceğini düşünme sebebim ise defansif ve atletik bir bek olması, bu tarz oyuncular bu pozisyonda oynayabiliyor, 2 li stoper gibi düşünmemek lazım, hatta 3 lüde kenar stoperlerde bir nebze de beklik özellikleri beklenirBen de yerine daha güvenilir Hermoso gibi sol stoper alsaydık dedim zaten veya hatta şimdi bile Yasin Özcan'ı alıp forma rekabetine sokalım da diyorum. Sadece hayatında sol stoper oynamamış, form durumunu da görmediğimiz bilmediğimiz bir adamın formsuz Abdülkerim'den KESİN daha iyi olacağının bu kadar emin söylenmesi komik. Net şekilde Apo'nun formsuzluğuna rağmen Jakobs DAHA BÜYÜK SORU İŞARETİ o mevkide... Apo'nun yapabildiğini bildiğimiz ama formdan düştüğü için yapamadığı şeyleri bu JAKOBS hayatında doğru dürüst denememiş bile... Bildiğin stoperlik konusunda son derece toy bir eleman bile ondan iyidir deniyor ve herkes Abdülkerim'den o derece vazgeçmiş ki, bu fikirden ölümüne emin... Bu kadarını abartılı ve saçma buluyorum... Söylemeye çalıştığım o... Üstelik üçlüde formsuzluğundan gelen kusurları biraz gizleniyor Apo'nun, bunu da milli takımda falan kısmen de olsa test ettik...
Muhteşem olurdu geçen Mertens yerine keşke öyle biri olsa diye aklımdan geçiyordu. Cassano, Miccoli özel adamlardı.Miccoli gibi bir adam olsa.
Gördüm abi sonradan geriden geliyorum alacaksak bonservisle olsun zaten millete oyuncu yetiştirmeyelimbonservısle alıyomuşuz
Geçen sene nasıl her şey kaya temel e uçuyordu her 11i her hafta biliyordu . Şimdi de buna uçuruyorlar içerden bilgileri .Bu emre kaplan hic birsey bilmezken simdi herseyi bilen duruma nasil geldi acaba
Sara’yi da herkes ten önce tutturdu
Adı geçenlerin ikisi de kanat oynuyor renktaş. Klasik beklerle alakaları yok.Abi kanat yokken s bek almak nedir simdi aklima geldi yine
Gördüm gördüm abi bonsla gelir o zaman daha güzel millete oyuncu yetiştirip geri vermeyelim uğraşıyoruz sonra almak için1 sene sözleşmesi var. Kiralik vermezler
Bu herif abarttığınız kadar iyi değil yavLille den Alexsandro yu da alalım sol stopere şart
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ebimbeyi ortaya koyarlarIki transfer de kanat mi o zaman hem zyech hem Yusuf mu gidiyor. Ya da biri orta saha mi
Hersey var admada sert defansif topta tasiyor yeterli bizim icin demirbay gibi top alip cevresinde donup pas atmiyor fizikli kuvvetli yikilmayan oyuncuOrta saha oynar mı defansif orta saha midir