Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niye kiralık almıyoz

osimhen gidince işimize yaramaz ki zalewski

Avrupa da nasıl bir dizilişle oynayacağız

Ben de yerine daha güvenilir Hermoso gibi sol stoper alsaydık dedim zaten veya hatta şimdi bile Yasin Özcan'ı alıp forma rekabetine sokalım da diyorum. Sadece hayatında sol stoper oynamamış, form durumunu da görmediğimiz bilmediğimiz bir adamın formsuz Abdülkerim'den KESİN daha iyi olacağının bu kadar emin söylenmesi komik. Net şekilde Apo'nun formsuzluğuna rağmen Jakobs DAHA BÜYÜK SORU İŞARETİ o mevkide... Apo'nun yapabildiğini bildiğimiz ama formdan düştüğü için yapamadığı şeyleri bu JAKOBS hayatında doğru dürüst denememiş bile... Bildiğin stoperlik konusunda son derece toy bir eleman bile ondan iyidir deniyor ve herkes Abdülkerim'den o derece vazgeçmiş ki, bu fikirden ölümüne emin... Bu kadarını abartılı ve saçma buluyorum... Söylemeye çalıştığım o... Üstelik üçlüde formsuzluğundan gelen kusurları biraz gizleniyor Apo'nun, bunu da milli takımda falan kısmen de olsa test ettik...
Benim de düşüncem 3 lüde apokerimin kusurlarının kapatılacağı yönündeydi ama milli maçta da çok kötü buldum apokerimi, bu yüzden zaten kesinlikle rotasyona çekilmesi düşüncesindeyim, jakobsun 3 lüde stoper oynayabileceğini düşünme sebebim ise defansif ve atletik bir bek olması, bu tarz oyuncular bu pozisyonda oynayabiliyor, 2 li stoper gibi düşünmemek lazım, hatta 3 lüde kenar stoperlerde bir nebze de beklik özellikleri beklenir

Ebimbenin kaynağı ne arkdaşlar?

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herifin kontratı 2025'te bitiyormuş. kiralık olması biraz garip

kontratını uzatıp kiralık verirler belki

IMG_3795.webp

Cago da girdi ebimbe ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt