Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa Ligine Kanadi kirilmis eksik sakat gireceksen niye Finali hedef gosteriyosun?

Madem hedef Final diyosun minimum KANAT ve ORTA SAHA o listeye yetistirmek zorundasin.

Rezil olma yonetim, koskoca Galatasarayi rezil etme!

hala istihbarat diyen herifler var 2 saate transfer kapanıyor 2 saate fotokopiciden çıktı alıp imzalatamazsın olm, o heyecanla sayfaları çekeceksin pdf yapıp yükleyeceksin

keltoş gibilerine

Ya olm illa isimli bir adam olmasına gerek yok. Kanat ve orta saha için iş görecek adam önemli şu an. Takımda yeterince yıldız oyuncu var. Her mevkide yıldız olmasına gerek yok. Şunu biri anlatamadı mı bizim salaklara?
hay ağzına sağlık, niye hep dünya yıldızı anlamıyorum, biz marcaoyu portekiz liginde küme düşme hattından almadık mı? benficanın 2 maçını izledim bu sene rakipleri olan küçük takımlarda ne oyuncular var zımba gibi gencecik,bonservisi max 5tir, maaşı 100 bin euro falandır çocuğun.Klüp ekonomisi de zarar görüyor bu şekilde,marcao,boey tarzı kovalamak lazım,fiziksel olarak güçlü olanları tabi

3 saat 20 dakika sonra ne halt oldukları tescillenmiş olacak beceriksizlerin osimhen falan kurtarmaz dedik ayrıca avrupayı hiçbir Galatasaray başkanı hafife alamaz,önce şampiyonlar liginden ettiniz şimdi de avrupa ligi için transfer yapamadınız en kısa zamanda defolup gidersiniz umarım..

Ne planlama var ne başka bişey tek adam AL aldıracak bize sanki.

Bu rabyo gelmesin ya. Bizde maaslar zaten geriden geliyor. Ocakta kaçar bu ribery gibi. Olan bizim paralara olur

kadronun hali icler acısı ama moral bozmaya gerek yok. okan hocaya guveniyoruz. azubuike mahmut tekdemir ortasahasıyla sampiyon olan hoca bu kadroyu mu sampiyon yapamayacak.

melo gelsin bari kötünün iyisi en azından barça juve liverpool gibi takımlarda oynadı 28 yaşında

Melo'nun son halini bilmediğim için ve geçen sene iyi kötü 3000dk'ya yakın Fiorentina'da oynadığı için ben de denenebilir görüşündeyim ancak çok kötü durumda çıkabilir. Zaten öyle sert falan bir adam değildi orta sahaya dinamizm getirecek biri değildi pek... İyi al veri olan... Ayağı düzgün, topu yönlendiren, kısa mesafe dribling yapıp top taşıyabilen bir 8 numaraydı eskiden. Sonra sakatlık makatlık ne oldu bilmem. Muhtemelen temposu çok düşmüştür. Anca Sara kadar falan oynar merkezde korkarım ama yani denenirse de neden denediniz diyecek kadar bilgim yok. Ndombele gibi 2-3 yıldır sadece her maç 5-10dk'lığına girmek dışında sahaya çıkmayı unutmuş biri değil en azından sanırım...

Kadro çok daraldı 17-18 oyuncuyla lig artı avrupa üstelik bunların üçü forvet. Oyuncuları dinlendiremezsin, rotasyon için bari 1-2 oyuncu almamız lazım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen yıl genişti 15-16 oyuncu anca kullandık. O da zorlasak büyük kısımda oynamayan Ziyech, Zaha’yı falan sayarsak. Hoca 13-14 adamla götürüyor işi, rotasyon yapmayıp yedekleri hazır tutmadıktan sonra geniş rotasyon gereksiz. Geçen yıl yedek bekleyen 1 oyuncu hazır değildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt