Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O tanıtımdaki kupa ne kupası süt kupası mı, youngun elek ettiği ezip geçtiği takım mı alacak o kupayı, + o ezilen takım güç kaybetti. Sakın bana Osim mosim demeyin adam 4-5 ay idman yapıp gidecek.
Osimhen seneye büyük transfer yapmak istiyor, yatmaya gelmez. O konuda rahat olalım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elfsborg’u, Malmö’yü, PAOK’u falan yeneceğimizi zannediyorlar
Yok ilk 8’e kalırmış bu kadro oyuncuları Ocak’ta eklermişiz
Milleti aptal zannediyorlar
dünya futbolu takip etmiyorlar sanırım onu diyenler,belki elfsborgu içerde yeneriz diğerleri garanti değil,bunu transfer için demiyorum bu arada,şuanki oyun sistemimizle çok zor bu maçlar

Bu ülkede dolandırıcı olsam milyoner olurdum herhalde valla size şaşırıyorum. 😂 italyan yancılar tek bi haber yapmadı hala şunlara prim veriyorsunuz. he aynen tek sorun şuan 1.5-2 milyonluk anasının ücreti

adı lö cicaldut olsa beğenirdiniz.. Size yaranılmaz be...neyinize yetmiyor..

1725475460434.png

Şu dönem istediğim tek şey vardı o da kadro ne olursa olsu zayıflamasın bunlar defolup giderse kazara ek takviyelerle yine lige ortak oluruz. Takımda 3 os 2 kanat var toplam.
1er tane de bek.

T. mı geçiliyor olm bu ne

Son düzenleme:
Tutturmusuz Rabiot da Rabiot, yokmu hic alternatiflerin, scout nerde ne is yapar. Min. 5 milyon maasli adam bakiyoruz onuda begenen yok. Su Young Boysun zenci oyunculari gibi kosan 1-2 adam getir bari. Son saatler kalmis neyine güveniyoruz hala.
katiliyorum en basindan beri de ayni seyi soyluyorum bul siradan genc bi iskandinav orta saha is gorur.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rabiot'nin Annesi bize al nassr adına fake mail yollamış; otavio'yu ister misiniz Rabiot'u almamız için bir yabancıdan çıkmamız lazım diye...

Doğru mu bu lan?

Okan bekar oldugu icin hadiseyle olmamis
Bir italyan gaci ile izdivac yapacakmis italyanin izdivac programina cikmak icin sira bekliyormus

Melo'nun son halini bilmediğim için ve geçen sene iyi kötü 3000dk'ya yakın Fiorentina'da oynadığı için ben de denenebilir görüşündeyim ancak çok kötü durumda çıkabilir. Zaten öyle sert falan bir adam değildi orta sahaya dinamizm getirecek biri değildi pek... İyi al veri olan... Ayağı düzgün, topu yönlendiren, kısa mesafe dribling yapıp top taşıyabilen bir 8 numaraydı eskiden. Sonra sakatlık makatlık ne oldu bilmem. Muhtemelen temposu çok düşmüştür. Anca Sara kadar falan oynar merkezde korkarım ama yani denenirse de neden denediniz diyecek kadar bilgim yok. Ndombele gibi 2-3 yıldır sadece her maç 5-10dk'lığına girmek dışında sahaya çıkmayı unutmuş biri değil en azından sanırım...
Melo kısaca Brezilyalı k.demirbay mı hocam

Yaw BCT falan izleneyim diye sallıyor gelmez şu saatten sonra kimse. Kadro için düşüncemi belirttim zaten bu sene bizden bir şey çıkması çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt