Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net şekilde almalıyız. Adamın ayaklarida iyi.Tatava yapmayın. Seneye Şövalyeyi hazır edin.
Ödemeyecekleri kulübü zora sokan, borcu artıracak her rakam 10 da 20 de 30 da olsa saçmalıktır, ama kulübün bütçesi karşılayabiliyorsa maliyetine ben karışmam, onu kulübü yönetenler düşünecekRabiot olursa akıl dışı maliyetle gelecek çok belli bakalım ne kadarı sponsor
çıldırır burda deli misin ? Bayılır lan istanbula.rabiot'un anası istanbul'u beğenmeyip geri dönebilir öyle bir tip madam kokoş
Topçudan anlıyon.Net şekilde almalıyız. Adamın ayaklarida iyi.
sanchez dikiş tutmaz artıkDüzeldi ama yine sakatlanabilir anlamında en iyisi o şu an. Defans lazım. Okan bu abdulkerime güveniyor sanirim
zenginler için güzel şehir fakirler için cehennem üstad sende haklısınçıldırır burda deli misin ? Bayılır lan istanbula.
Napoli Osimhen'in sözleşmesini 2027'ye uzatıyor biz değil. Bu anlaşma karşılığında Napoli'de bir yandan satış konusunda elini güçlendirmek için sözleşme yenileme konusunda anlaşmışben mi yanlış anladım - eğer şartlar oluşursa BİZLE Olan kontrat mı uzayabilir 2027 ye ??
ya ben yanlış anlıyroum ya tivitterın translate i yanlış çeviriyor.
Bilmiyom milli takımda devamlı oynadisanchez dikiş tutmaz artık
hayır. ugurcanı alıcaz.Net şekilde almalıyız. Adamın ayaklarida iyi.
Sağbek ne yapacaz veli. 11 milyona jelert aldıkben bu rabiot'u istemiyorum yaw
sağ bek ve kanat lütfen :d