Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidip soğuk su da yıkanayım tansiyonum çıktı beyin kanaması geçireceğim

Adam almayin lutfen almayin birakin ocaga kalsin eldeki avuctaki ile oynariz belki ocaga dursun ile okan giderde kurtuluruz

Kendine hoca diyen zat eylul 4 de 5 tane kanat oyuncusunu yolluyor bir tane adam alamiyor elinde kalmis 11 yabanci

Sistem degistirecekmis bari gidin kadikoyde full defans yapip kontra kovalayinda rezil olmayalim

Ucluye donecekmis pasama bak sanki ps5 te formasyon degistiriyor gercekten hocaysan tek bir maca Uclu cikta gorelim seni

evet 6 7 saatlik heyecanlı halim gene tepkisizi keyifsiz hale geri döndü.

önümüzdeki günlerde herhangi bir maçtan sonra "kanat eksiğimiz var" falan derlerse onların ben gelmişini geçmişini..... kim derse....

Orta sahayı da geçtim kanat yok abi takımda.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanatta Yunusla şampiyonluk bekleyen yönetim ve okan hocam, manchester cityli de değilim 12 kişi den futbol oynanmadığını da biliyorum. Biz sizden daha çok Galatasaraylıyız sizler eleman bizler müşteriyiz ve hiç memnun değiliz sizden ve ekibinizden.

Yönetim transfer konusunda o kadar beceriksiz ki osimheni alabilecek tek kulüp olduğumuzdan aldık bundan eminim, las palmas la bile rakip olsak alamazdık

Yönetimin bana kalirsa avrupa macerasi umurlarinda degil. Osimhen Gaziantep'e, Eyüpspora vs. goller atsin yeterli. Büyük is zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt