Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 27.916
- 11.760
- 1.993
Osimhen e de rezil olduk bu ne lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıkıntımız yönetim değil, 3-5 bilete satılmış taraftar gruplarıdır. Taraftardan zerre korkmuyor yönetim tek korktukları medya ve basın. Uğuru Haluku Altaylıyı falan bokluyoz ama tek konuşan yalamayan onlar.Kimseyle anlaşamadan herkesi yolladılar. İhanettir bunun adı. Alçaklıktır.
Acaba bilerek mi CL'e gitmek istemedik mi?Len oglum madem 30 milyonluk paket sunacak kadar bütçemiz var piyasada hiç mi başka orta saha yok. Plansızlığın bu kadarı da olmaz çıldıracağım ya!?
Allah korusun Torreira sakatlandı mı her kulvarda sunuculuğa oynarızMuslera
Nelson Davinson Abdulkerim
Barış Torreira Kerem Sara Jakobs
Osimhen Batshuayi
Kâğıt üstünde fena değil hepsinden maks verim alırsak götürürüz bi şekilde
Rezaletin 50 tonu.Sara’ya verilen bonservis ve maas
Jelert’e verilen bonservis
Jakobs’a verilen maas
Kanat transferini avrupa listesine yetistiremediler ama Zaha’yi maasinin yarisini karsilayip yolladilar
Sag beki Jelert’in alternatifi Baris ve Kaan
Sol bek Jakobs’un alternatifi yok
353 oynayacaksak Apo ile rekabete girebilecek bir sol stoper yok
Zaniolo yine sarta bagli zorunlu satin alma ile kiralik yolladilar
Okan ve yonetim takimin icine ettiler
Yalvaran yokki burada herkes mutsuz ve isyan ediyor olan biteneLan yalvarmayın yeter![]()
Berkanın sol açık oynamasını bekleyeceğiz artık yapcak biley yokAs kanat yok herif yedek sol bek yok diyor![]()
Çökkkkkkk
Lig için transfere 9 gün varBu takımın şuan ertelenen Antep maçına çıkacak kadrosu yok daha. Yeni gelenler oynamıyor, sakatı var, eksikler zaten vardı.
Bunun gibi koskoca sezon yaşayacağız. Bir de Uefa'yı alacağımız işaret ediliyor. Yav sen hangi maçta top oynadın bu sezon? Takımın en alternatifli bölgesi kanatlar derken sol kanadın şuan yok. Beklerin kapalı kutu, yedeği yok.
100 milyonluk Osimhen ile 3. oldunuz diye dalga konusu olacağız. Tek derbi galibiyeti alamaz bu takım.