Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takıma yerli oyuncu lazim bence.

Hep söylediğimiz rotasyon kalitesi düşük.

Ne yaparsak yapalım rotasyonda eksiklik oluşuyor şuan.

Bu saatten sonra da yerli oyuncu bulamazsın.

İşte ucuzken bostayken toplayacaksın.

Okay Yokuşlu mesela rotasyona çok rahat alınırdı.
Ahmetcan Kaplan, Emirhan İlkhan neden gidilmedi hiç anlamadım her taktikte bir yerde katkı verirlerdi. İkisi de takımında süre alıyordu. Arias'a 11 milyon bonservis öneriyorsak bu 2 oyuncu 7-9 milyon+ bonusa pek tabi biterdi. Elinde de gayet iyi TR yetişme alternatiflerimiz olurdu.

Ligde herkese geçirdikten sonra tam futboldan sıkılıyorum her sene bi challenge çıkıyor. Bu sene ki rakibimiz de kadromuz. İlk maçı bile heyecanla bekliyorum

Okanburukitalyadaneyapıyorsun hastahi açılmalı

Okan Buruk:

“Benim bir tarzım var. Futbolcuyla telefonda görüntülü konuşmak gibi... Osimhen’le konuştum ve ikna oldu. Zaten aklımda çift forvete dönme fikri vardı. Böyle bir fırsat kaçmazdı.”

Halbuki telde ikna edebiliyormuş yüzü yüze edemiyormuş keşke oralara kadar gitmeseymiş tarzının dışında hareket etmiş.

Bonservis ödeyecek limit ve para da vardı, almadilar. Yazıklar olsun. Bir kanat oyuncusu almak lazimdi en kötü.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yav anlamadığım nokta neden kimseyi kiralamayı düşünmüyolar bir kanat bir ortasaha kiralamak ne kadar zor olabilir

Şu andan itibaren yönetime sahip çıkan gazeteci kim varsa saray soytarısı muamelesi yapılmalıdır. Eşeğin ötüne sokulmalıdır

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osimhen ile

F4czTR0XQAA-lnm.jpg

E niye kadroyu boşalttık da o zaman? Her şey tamam, yetişmiyor iyi adam yok vs tamam, niye yani? Hakikaten amacı anlayamıyorum. Neyin peşindeyiz hiçbir fikrim yok. Osimhen ile Icardi eli belinde top bekler artık

İş bilmezlik başka birşey değil. Umarım yönetimi hocası ağır hakaret ve küfürler eşliğinde giderler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt