Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artik jakobs dan Asist krali olmasini beklicez
Bi sakatlansa yedeği Berkan. Uefa ya talibiz tabi. Bide 5 linin solu olacak Berkan hahahajahahaaaa, yada sistem değişcek, tek adam sakatlığında sistem değiştiren dünyadaki tek takım olabiliriz. Sakatlığından sistemi değişen oyuncu Jakobs :asd:

Avrupa liginde ocak ayına kadar bu kadronun yetmesi lazım üst tur, ancak lig ve ocaktan sonra avrupa için ihtiyaç çok. Geri kalan 1 haftada gereken transferler yapılmalı, sol stoper, orta saha, 2 kanat. 4 iyi oyuncu hem ligde hem avrupada bizi açık ara favori yapar. Devre arası transferi daha zor, bu 1 hafta çok önemli.

Kostic sakatlık muhabbeti canımı sıkıyor

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

66a0a17bfc7516f055dad6814769a423.jpg

Kostic he 80 gündür sakat olan adamı mı alacağız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uefa listesinden kerem,zaha, köhn çıkarılıp yakup osimhen yusuf eklenince yetkililer bu manyaklar da kim siyecek muhtemelen.
Oynatmayacağın belli olan adamı da uefa listesine yazdıran yusuf kullanmamıza engel olan herifleri o gece sözleşme feshi yapılıp seçime götürülmeliydi.

Başakşehirdeki son sezonunda da böyle 15 kişilik eksikli kadroyla oynayıp sıçış yaşayınca kovulmuştu, böyle kovulmayı seviyor muhtemelen

sistem önemli ,young boys maçının oyuncu bazlı olduğunu asla düşünmüyorum,young boys bile demişsiniz eeee young boys da kim var yahu superstar? adamlar bizim anadoluda 11e girmeyen adamlar var takımlarında,ben neden mükemmel dedim onu açıklayayım hemen; bu kadronun anadolu takımları için bahanesi yok,hatta avrupada da çoluk çocukla,tanıdık oyuncusu olmadan oynayan ne takımlar var neler yapıyor,hoca doğru sistem kursun bi zahmet
Hoca mi nerde ben goremiyorum

Okanın 3 lüye dönmeyeceğini düşenerek eldeki en iyi 11

Muslera

Jelert sanchez nelsonn jakobs

Torreira kaan
Ziyech sara barış alper

Osimhen

İcardi dönünce kesecek tabi mecbur sara yada ziyechi

Galatasaraylı yöneticilerle konuşanlar; bizlerden onlara kulak çınlamasının sebebiyeti olduğumuzuda bilmelerini hatırlatırlar umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt