Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.458
- 5.583
- 1.958
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YokCicaldao kalmalı taylanla
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Boyle hocalik olmaz yerine adam almadan kimseyi satamazsiniz diceksin yonetimin salincagana binersen iki hafta sonra seni kovarlar zerre beyin yok yeminleOkan Buruk aciklamis onu, 3 gun once teklif gelmis ve bu teklifi kabul edin gitmek istiyorum demis. Okan Buruk mecbur izin verdim diyor.
Zaten kafasinda bizi bitirmisti Kerem.
Cicaldau Last Dance
Usta git istifa taglarına destek ver, sövsen nolcak, şükür deyip geçeceklerŞimdi ben başkana ve bu beceriksizlere ANA AVRAT sövsem ceza mı yerim?
Kral napacaz goretzkayı artık abrupaya yazamıtoruz Okan buruk italyadan boş gelmeyecek 1-2 tane bitik adamla gelir lig için taraftar aforoz edecek yoksaBence 13’üne kadar goretzka gelecek
Amrabat-Ismail (2 yaraticiliktan uzak oyuncu) oynayabilir diyorsan bizde de ayni sekilde Toreira-Kaan(Berkan) oynar. Yani bu nasil laf?fb ligi alır götürür. fred hariç kadroları eksiksiz. ama sakatlansa amrabat-ismail oynayabilirler biz de barış sakatlansa kim oynayacak?
bu sene şampiyon olan CL'ye direkt gidiyor ayrıca
Abi simdi kufur etmeyelimde ne edelim? Insani cileden cikardilar kafayi yicem lan istifa edin defolun gidin!!!!!!!
Okan Buruk aciklamis onu, 3 gun once teklif gelmis ve bu teklifi kabul edin gitmek istiyorum demis. Okan Buruk mecbur izin verdim diyor.
Zaten kafasinda bizi bitirmisti Kerem.