Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk aciklamis onu, 3 gun once teklif gelmis ve bu teklifi kabul edin gitmek istiyorum demis. Okan Buruk mecbur izin verdim diyor.

Zaten kafasinda bizi bitirmisti Kerem.
Boyle hocalik olmaz yerine adam almadan kimseyi satamazsiniz diceksin yonetimin salincagana binersen iki hafta sonra seni kovarlar zerre beyin yok yeminle

Kimse kusura bakmasın da inşallah 2.ci bi 6-0 vakası olur yoksa bunlar başımızdan gitmeyecek çekecek çok çilemiz var. Bunların bi tarafları çok kalkmış. Sabah akşam taraftar ile alay ediyorlar.

Kerem niye gitti pis herifler?

Okan buruk denen zat sen neden italyadasın?

Dünya para harcandı geçen senenin gerisinde kadro. Dursun özbek sana edilen her küfürü fazlasıyla hak ediyorsun.

3-5-2 için stoper rotasyonu zayıf, orta saha rotasyonu zayıf, kanat bekler zayıf. Zayıf olmayan tek yerin forvet. Kadroda oyuncu kalmadı oynatacak bu nasıl bir planlama?

fb ligi alır götürür. fred hariç kadroları eksiksiz. ama sakatlansa amrabat-ismail oynayabilirler biz de barış sakatlansa kim oynayacak?

bu sene şampiyon olan CL'ye direkt gidiyor ayrıca
Amrabat-Ismail (2 yaraticiliktan uzak oyuncu) oynayabilir diyorsan bizde de ayni sekilde Toreira-Kaan(Berkan) oynar. Yani bu nasil laf?

Bu takım ligin ilk yarısı hic derbi kazanamaz. Ligden kopacağı içinde 2. Yari max 1 beraberlik alır şansa bala derbileri kazanamayan da şampiyon olamaz. Geçmiş olsun. Trabzon mallık yapmazsa 4. Yaparsa 3. Yüz

Okan Buruk aciklamis onu, 3 gun once teklif gelmis ve bu teklifi kabul edin gitmek istiyorum demis. Okan Buruk mecbur izin verdim diyor.

Zaten kafasinda bizi bitirmisti Kerem.

kerem bizi kafasında geçen sene mayıs ayında bitirmişti. Verdiği açıklamalar ortada. İstediği teklif geç geldi sadece.

hocanın hatası kereme güvenip zahayı takımdan ve kendisinden soğutmak oldu. Eminim pişmandır. Ama geç gelen pişmanlık fayda etmiyor işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt