Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
uefada puan kaybı olduktan sonra avrupa kadrosuna yazdıramadığımız oyuncunun eksikliğini hissettik diye demeç gelmeme ihtimali var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus ile Yusuf Demir’in birden birkaç seviye atlamalarını bekleyeceğiz artık

Ben elma armut anlamam ama sapının bizde kaldığı kesin. Kerem'in yerine alacağın (maliyeti hesaba katmadan söylüyorum) on oyuncudan sekizi tutmayacak. Aynısı Rasichtsa da oldu işleyen sistemi bozduk hayaller peşinde koştuk şimdi burada çoğu kişi keşke alsaydık diyor. Seni iyisi ile kötüsü ile 2 yıl şampiyon yapan baş aktörlerden biri Kerem'se kıymetini bileceksin. Bilmezsen bu olaylar sürekli başına gelir durur.Elma ile Armutu karıştırmamak lazım.
3lü sıcarsaPeki 3lü sistem sıçarsa Okan ne yapacak icardi yi 8 mi , osimheni kanat mı oynatacak
o zaman seyredin cümbüşü...
olur mu olur.....
Var var ama zamani bu degil zamanlama yanlis mayista sampiyon oldun ben uclu oynucam dersin ona gore adam alirsin hazirlik maclarinda denersinSence takımın radikal bir değişikliğe ihtiyacı yok yani?
Sağ bek oynar3-5-2’nin de garantisi yok herkes ezbere yaziyor adamin herhangi bir aciklamasi yok bu konu hakkinda
4-3-1-2 de olmaz baris’a yer bulamayiz kanatsiz sistem de
Mertens oynar
Burak yılmaz da o sezon içi ayrılmıştı. Onu da kerem ayrılışına benzetirsek. Her zaman dediğim gibi 2015-2016 sezonu yükleniyorSon gün melo ve telles’in ayriligi gibi bir dönem oldu