Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uefada puan kaybı olduktan sonra avrupa kadrosuna yazdıramadığımız oyuncunun eksikliğini hissettik diye demeç gelmeme ihtimali var mı

Osimhen ne yapar eder devre arası ayrılır geldiğine pişman olur rezalet bir transfer dönemi geçirdik transfer döneminde kadrosu zayıflayan tek takımıxı bravo yönetim

Peki 3lü sistem sıçarsa Okan ne yapacak icardi yi 8 mi , osimheni kanat mı oynatacak
o zaman seyredin cümbüşü...

olur mu olur.....

Elma ile Armutu karıştırmamak lazım.
Ben elma armut anlamam ama sapının bizde kaldığı kesin. Kerem'in yerine alacağın (maliyeti hesaba katmadan söylüyorum) on oyuncudan sekizi tutmayacak. Aynısı Rasichtsa da oldu işleyen sistemi bozduk hayaller peşinde koştuk şimdi burada çoğu kişi keşke alsaydık diyor. Seni iyisi ile kötüsü ile 2 yıl şampiyon yapan baş aktörlerden biri Kerem'se kıymetini bileceksin. Bilmezsen bu olaylar sürekli başına gelir durur.

Sence takımın radikal bir değişikliğe ihtiyacı yok yani?
Var var ama zamani bu degil zamanlama yanlis mayista sampiyon oldun ben uclu oynucam dersin ona gore adam alirsin hazirlik maclarinda denersin

ona gore transfer yaparsin nispeten zayif lig maclarinda denersin

Bu 4 lu 3 lu donusumu 2 yil isteyen bir surec milli takim bir ara denedi rezil oldu

Jesus denedi tek bir oyuncu kim min jea gitti rezil oldu

Diyelim sanchez tekrar sakatlandi ne yapacaksin?

Abdulkerimle takimi tanimayan jelert ve jakobsla bir mac uclu oynasin sonra gorelim neler oluyor
Adam zaha ve ziyechi yicem diye sistem degistiyor ben bu egoya karsiyim arkadas

Cicaldauyu kullanmak lazım Torreira sara cicaldau en asından pasör bi orta saha kurabiliriz o kumaşı var Marsilya maçında iyi oynamıştı

trippier bjkye giderse vallahi söverim

ulan sağ bekin yok nasıl kaçırırsın böyle adamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt