Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış’ı çekeriz falan diyorlardır ama işin garibi bu sefer de sağ kanat da gücümüz yarıya düşecek kim oynarsa oynasın
Kerem de Kerem diye 1 senedir kafamızı şişirdi bu şımarık taraftar.

Şimdi kanatta kimi oynatmak istiyorlar söylesinler bakalım. Bence de BAY sağda olmalı mutlaka

son olarak kerem gıttı yazarak ne kadar masumsun

keremi eleştiriyordun dostum

yazsana acık acık mobing yaptık gitti diye

ayrıca evet 3lüye gececegiz
Alla halla oyuncuyu elestirmekle bu ne alaka dostum oyuncu gider yerine baskasi gelir hocan hoca olsa adam almadan satamazsiniz der
ben sadece elestirdim kereme hakaret etmedim
Yonetimin kucagina oturan hocayi gorucem ben kacinci hafta kovacaklar bekliyorum

Cicaldau taylan ve halil acilen şutlanmalı ivedi

Saçma sapan bi transfer dönemi geçirdik Osimhen gibi bi dünya yıldızı geldi ama gerisi hayal kırıklığı

Şikeciler çok sert kadro kurdu bizim bu savunma ve orta saha yapısıyla onlara karşılık verebilmemiz çok zor. Anadolu takımı maçlarını Osimhenin fiziğiyle İcardinin zekasıyla falan götürürüz ama büyük maçlarda ağır tokatlanacağız kendinizi hazırlayın şimdiden.

Evet listeye yetiştiremediğimiz garantilendi. Ah ulan Dursun Kevin Grouskreutz skandalından sonra seni kulüpten tekme tokat kovmak gerekiyordu ama işte o liseli dinozorların kalıbı yok maalesef.

golü hertürlü atarız bu takımla

arkada acık vermeyelım yeter

3lüde acıkta vermeyiz bence

torreira kabak gibi ileri cıkmazsa tabi
Her turlu nasil atiyoruz olm top gelmiyor ki santraforlara? Her mac Icardi firca atmaya basladi o yuzden orta sahaya kadar geliyordu top almaya. Kim getirecek toplari ve forvetlere gol attiracak? Yetenekli oyuncu sayimiz azaldi farkindasiniz demi?

Alla halla oyuncuyu elestirmekle bu ne alaka dostum oyuncu gider yerine baskasi gelir hocan hoca olsa adam almadan satamazsiniz der
ben sadece elestirdim kereme hakaret etmedim
Yonetimin kucagina oturan hocayi gorucem ben kacinci hafta kovacaklar bekliyorum
bulursunda 11 mılyona 10 gol 10 asist adamı vermıyorlar o yaşlarda

bana Allah'ın bir tane sevgili kulu transfer yapmamamıza rağmen oliveira'yı neden üstüne 6 milyon verip gönderdiğimizi açıklayabilir mi? transferi orta sahayı stoperi mtoperi her şeyi geçtim ben bunun cevabını düşünüyorum saatlerdir
5.8 milyonun yarısını birileri cukkalamıştır masa altından. Başka açıklaması yok.

Her turlu nasil atiyoruz olm top gelmiyor ki santraforlara? Her mac Icardi firca atmaya basladi o yuzden orta sahaya kadar geliyordu top almaya. Kim getirecek toplari ve forvetleri gol attiracak? Yetenekli oyuncu sayimiz azaldi farkindasiniz demi?
ortada 2 tane pasör adam var sara demirbay kanatlarda barış jakobs var

hertürlü taşırız ileri

5DCE2B37-140C-405A-901C-C87C4FC807DD.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt