Aman aman neyse kapatmamışız transferi. Beklenti düşürmeye çalışıyolar ama birilerini her türlü alırlar iyi iyi. 3-5-2 oynanacağı da az çok belli bir derinlik analizi yaparsak:
Kale: Muslera, Günay
Stoper: Davinson, Nelsson, Abdülkerim, Metehan, (Kaan), (Jakobs?)
Sağ kanat bek: Barış, Jelert
Sol kanat bek: Jakobs, (Barış), (Jelert), (Yunus?)
Ön libero: Torreira, Kaan, (Demirbay)
Orta saha: Sara, Berkan, Demirbay, (Ziyech?), (Yusuf?), (Yunus?)
Forvet: Icardi, Osimhen, Batshuayi, Mertens, Ziyech, Yunus, Yusuf
- Kale tamam
- Stoperler sayıca yeterli gibi olsa da Kaan aslında birkaç yeri yedekliyor, dolayısıyla para ve kontenjan olduğu durumda buraya biri lazım, en kötü bir yerli lazım buraya, fakat ben gözüme opsiyonlu kiralık Omar Soulet'yi kestirdim
- Kanat beklerde sıkıntı var, iki pozisyonu 60 maç 3 kişi götüremeyiz ki çok da efor isteyen bir pozisyon, iki tarafta da oynayabilecek sol ayaklı birini bulursak çok ideal olur, Kostic örneğin
- Ön libero tamam
- Orta saha ciddi eksik, buraya net bir oyuncu lazım en öncelikli transfer bölgesi burası, yazın başından beri tüm taraftar böyle düşünüyor, nihayet yönetim ve hoca da bu çizgiye gelmiş
- Forvet tamamdan da öte gereksiz dolu
Yunus'u sol kanat bek ya da 8.5 numara gibi bir şeye çevirebilirsek baya iyi olur. Yahut maça göre hamle oyuncusu olarak da kenarda muhakkak bulundurmalıyız, zaten ucuza oynuyor ve kontenjan doldurmuyor. Sık sık 3-5-2'den 4-4-2'ye dönmek durumunda kalabiliriz keza
Ziyech ve Yusuf ileri uçta dakika bulamayacakları için bir şekilde ya orta sahaya evrilmeliler ya da yollanmalılar. Ziyech daha önce orta saha oynamış biri, Yusuf'ta da o dirayeti görüyorum ancak ikisi de bunun için ideal değil. O yüzden yolları ayırsak daha doğru olur