Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana Allah'ın bir tane sevgili kulu transfer yapmamamıza rağmen oliveira'yı neden üstüne 6 milyon verip gönderdiğimizi açıklayabilir mi? transferi orta sahayı stoperi mtoperi her şeyi geçtim ben bunun cevabını düşünüyorum saatlerdir
Sebebi çok açık değil mi?

konu tam olarak kadro eksikliği de değil yaw.
şu adamların olduğu yerde ne futbolcu kendine güven duyar, ne de taraftar.
yoksa bu ligde çok çok daha "az" kadrolarla da defaatle şampiyon olundu.
futbolcular da aptal değil. hepsi her şeyin farkında. kimin ne olduğunun vs.
sadece zaha ve oliviera işleri bile büyük gösterge.

Thiago Motta‘nin çok ilginç bir sistemi vardı 2 stoper vardı hatta kaleci öne filan gidiyordu onu mu yapacağız acaba

Edit buldum

1725483992360.webp

Lig 14 yabancı oldu.
Trendyol Süper Lig'de, A Takım listesindeki futbolcu sayısı 26'dan 28'e çıkarılırken, Türkiye A Milli Takımı'nda oynama uygunluğu olmayan 14 futbolcunun A Takım listesine yazılabilmesine imkan sağlandı. Müsabaka isim listesine bu futbolculardan 12'sinin yazılabilmesi uygulamasına devam edilmesi kararlaştırıldı.

Tribünde otutturmak için yabancı oyuncu mu alacağız? Bu +2 tribünde oturacak oyuncudan biri zaten Yusuf Demir olacak gibi

Daha transfer felan yapmayın defolun gidin.Okan Buruk 2 sene şampiyonluk almışsın kadro kuramiyorsun bu kadar paraya senden daha iyi kadro mühendisliği yapacak hocalar var.Daha bir oyuncu scout transferi yaptırmadın Fatih hocanın aldırdigi adamları sattık.

O dandik sistemin için herkesi yedin şimdi çık konuş hadi Okan efendi.

Oğuz gelmesin 7,8 kanadım var yeaaa.

Evlatçılığın yüzünden gitsin diye her fırsatta o itin bi tarafına sokup çıkardığın Zaha keşke olsaydı şimdi dimi elinde.

Kalıbımı basarım yatarken bunu düşüneceksin. Düşünde, uykuların kaçar inşallah. !!!

yaw 3lü fln oynatamaz bu herif bi de ligdeki iddamızdan olmayalım. iyi kötü galibiyet alıoz, kanatsız fln filan derken daha da garip bişey oynatıp iyice sıçarız.
bizim kadroda osimhen dışında kariyerinde en az 1 sezon 3-5-2 oynamış adam var mı?

Aman aman neyse kapatmamışız transferi. Beklenti düşürmeye çalışıyolar ama birilerini her türlü alırlar iyi iyi. 3-5-2 oynanacağı da az çok belli bir derinlik analizi yaparsak:

Kale: Muslera, Günay
Stoper: Davinson, Nelsson, Abdülkerim, Metehan, (Kaan), (Jakobs?)
Sağ kanat bek: Barış, Jelert
Sol kanat bek: Jakobs, (Barış), (Jelert), (Yunus?)
Ön libero: Torreira, Kaan, (Demirbay)
Orta saha: Sara, Berkan, Demirbay, (Ziyech?), (Yusuf?), (Yunus?)
Forvet: Icardi, Osimhen, Batshuayi, Mertens, Ziyech, Yunus, Yusuf

- Kale tamam
- Stoperler sayıca yeterli gibi olsa da Kaan aslında birkaç yeri yedekliyor, dolayısıyla para ve kontenjan olduğu durumda buraya biri lazım, en kötü bir yerli lazım buraya, fakat ben gözüme opsiyonlu kiralık Omar Soulet'yi kestirdim
- Kanat beklerde sıkıntı var, iki pozisyonu 60 maç 3 kişi götüremeyiz ki çok da efor isteyen bir pozisyon, iki tarafta da oynayabilecek sol ayaklı birini bulursak çok ideal olur, Kostic örneğin
- Ön libero tamam
- Orta saha ciddi eksik, buraya net bir oyuncu lazım en öncelikli transfer bölgesi burası, yazın başından beri tüm taraftar böyle düşünüyor, nihayet yönetim ve hoca da bu çizgiye gelmiş
- Forvet tamamdan da öte gereksiz dolu

Yunus'u sol kanat bek ya da 8.5 numara gibi bir şeye çevirebilirsek baya iyi olur. Yahut maça göre hamle oyuncusu olarak da kenarda muhakkak bulundurmalıyız, zaten ucuza oynuyor ve kontenjan doldurmuyor. Sık sık 3-5-2'den 4-4-2'ye dönmek durumunda kalabiliriz keza

Ziyech ve Yusuf ileri uçta dakika bulamayacakları için bir şekilde ya orta sahaya evrilmeliler ya da yollanmalılar. Ziyech daha önce orta saha oynamış biri, Yusuf'ta da o dirayeti görüyorum ancak ikisi de bunun için ideal değil. O yüzden yolları ayırsak daha doğru olur

Öyle bi kadro yaptılar ki

Ne 442
Ne 4231
Ne 433
Ne 352

Oynayabiliyosun

Sağbekimiz yoktu yine yok
Stoperlerimiz dökülüyo güçlendiremedik
Ası geçtim yedek bek yok
Orta saha lazımdı hala lazım
Kanadı güçlendirmen lazım değil güçlendirmek eldekileri de sattın
On numaran yoktu hala yok
Osimhen gibi birini aldın nasıl besleyeceksin belli değil

Tüm bu rezaletlere imza atarken de yoklukta da değildik bonservise 40m harcadın ,maaşları hiç konuşmaya gerek yok gelene geçene bol keseden dağıttın

Dubua gitmedi diretti,bonservissiz olmak işime geliyo dedi hem parasını ödedin hem istediğini yaptın

Sergio diretti,gittin 2 sene oynamadan tüm ücretini ödedin yetmedi bi de istediği zamanda feshettin olynin avrupa listesine yetiştirttin

Neyse dedik heralde akşam biri geliyo el mahkum yaptılar sınır açmak için,kimseyi de alamadınız

Os kanayan yerin sert ve dribling yapabilen biri lazımdı gittin ne idüğü belirsiz birine 20m bonservis verdin adam 10no ya kırılan 8,bize lazım olan 8le alakası yok,kaç senedir os arıyoruz elde para var bu hamleyi yapmak için iş bilmezliğin tillahı olman lazımdı

Bek lazım gittin kullanmayacağın oyuncuyu aldın 10 milyona,herifi belki de ligde tribünde oturtacaksın

Yapacağınız kadro planlamasına enden,transfer stratejisine boydan,kulübün itibarını 2 paralık etmenize alttan,milyonlarca euroyu gözünüzü kırpmadan hiç etmenize de üstten giriyim emi

Başta td olmayan td ve başkan olmayan başkan olmak üzre hepinizi göndereceğiz olm,gidin kendi çapınıza göre düşük seviye takımları yönetin çalıştırın

Trendyol Süper Lig'de, A Takım listesindeki futbolcu sayısı 26'dan 28'e çıkarılırken, Türkiye A Milli Takımı'nda oynama uygunluğu olmayan 14 futbolcunun A Takım listesine yazılabilmesine imkan sağlandı. Müsabaka isim listesine bu futbolculardan 12'sinin yazılabilmesi uygulamasına devam edilmesi kararlaştırıldı.

Tribünde otutturmak için yabancı oyuncu mu alacağız? Bu +2 tribünde oturacak oyuncudan biri zaten Yusuf Demir olacak gibi
İlk söylediğinle bu farklı şeyler. Zaten sürekli sakatlık, ceza gibi durumlarla bir oyuncu dışarda kalıyor. Her maç bir oyuncu daha dışarıda kalır önemli değil.

Rakiplere gore bizim takim cok yumusak kaliyor. Fiziklsel mucadele olarak Young boyz bize nekadar kotu oldugumuzu gostermisti. Buna ragmen takima 1-2 canavar almiyorsun. Eyvallah Eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt