Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanat oyuncusu lazim bence her mac ayni dizilis ayni formasyon yemezki iyi oynarsin rakip bir gol atar yaslanir geriye top sisirerek gol atamazsin sifira inip bir orta bekler santraforlar

Hatay macinda toreria yapti ortayi
Elinde her tipte oyuncu olmali sen yine ne planliyorsan oyna ama elinde uc tane adam gibi kanat olsun
Sağlam para verip kanat aldığın zaman o kanat da oynar mecbur.Laurentie falan alsan adamı burda yedeğe koysan 2 gün sonra gider o adam.433 oynasan yarın icardinin döndüğü senaryoda icardi boşta kalır.

Bunlar küçük düşünür avrupa önemli değil, kısa zamanda lig için adam alırlar. Hiç bir boka yaramayan adamlara dünya para verebilirler.

Aklıma patolu sezon geldi. En azindan biri alında pato olmasa da. Bu beceriksizler onu da yapamadı. Gravillona eduard michuta bile fitiz yavv niye bizi üzüyorlar

Kaç sezondur 1 topçu istediğimizde yerine adam gelmeden satmayacaklar lafını duymadık mı arkadaş biz.

Gidenler sonrası bölgesi en kritik topçu konumuna geldi Kerem, nasıl izin verirler gitmesine cidden aklım almıyor.

Neymiş hayali varmış, kanat yok bize ne arkadaş senin hayalinden demeyenlerin abv.

kerem aktürkoğlu'nü yok parasına gönderip hala 4lü oynarsa okan hoca kendi sonunu hazırlar bu kanatlarla 4 2 3 1 oynanmaz yada icardi osimhe birlikte hiç oynamaz

Dursun sıkıntıda yarın ki divan kurulunda ciddi eleştiriler gelecek bunu önlemek için takımın içini boşalttı. Şu yapılanların başka açıklaması yok. Osimhen de fırsat transferi gardi getirmese 0 transferle kapatacaklardi dönemi.

Zaha ve Ziyech olsa nasıl oynayacağız biri açıklasın Icardi ve Osimhen'i kafes dövüşü yaptırıp hangisinin yedek olacağını filan mı seçecektik.

Takım zaten enerjisi düşüktü 4-2-4 devam etsek orta alan komple kara delik olurdu.

En makul ihtimal ikisini beraber oynatabilmek arkasını sağlam tutmaktan geçiyor zaten orta sahayı kalabalık tutmazsan top getiremiyorsun geriye 3-5-2, 4-3-3, 3-4-1-2 filan kalıyor.
Zaha'nın gittiğine de zerre üzülmedim Ziyech 'de giderse zerre umrumda değil bu saatten sonra. Aldığı paranın hakkını veremeyen daha 30 yaşına 90 dakika sahada kalacak hali olmayan üstüne üstlük oynamadığı her gün de ortalığı karıştıran Ziyech 'i görmek istemiyorum işin açıkçası ben bu takımda

Geçen sene parası gecikince ortalığı birbirine katan, bu sene 2 maç oynamayınca ben gidicem triplerine giren Ziyech sahaya çıktığı zaman ayakta duracak hali yok

Şimdi Ziyech'den beklentisi olanlar ile seneler önce Feghouli 'den beklentisi olanlar aynı kişilerdi bayılıyorlar böyle oyunculara

Kerem de Kerem diye 1 senedir kafamızı şişirdi bu şımarık taraftar.

Şimdi kanatta kimi oynatmak istiyorlar söylesinler bakalım. Bence de BAY sağda olmalı mutlaka

3-5-2 de Barış’ı deli gibi koşturacak da, Jacobs’u alıp bari yedeğinde Köhn’ü tutsaydı adam en azından 3’lü oynamayı biliyordu.

Sayısal yeterlilik ve matematik bilmeyenden hoca da olmaz.

Oyuncu yorulunca ya da cezalı sakat olunca Ali Turap ile mi üçlü oynayacaksın ya da 70 de dili dışarı çıkan Barış ve Torreira’nın alternatifi ne olacak kulübeden.

Böyle 3-5-2 olmaz derinlik yok.

4-4-2 deneyecek bir hafta üçlüde batırıp görürüz.

Benim tahminim

Muslera
Kaan (Barış)
Nelsson
Sanchez
Jacobs
Torreira
Sara (Demirbay)
Barış (Demirbay)
Mertens
İcardi
Osimhen

4-3-1-2 veya 4-4-2 oynatacak üçlü falan değil.

Sağlam para verip kanat aldığın zaman o kanat da oynar mecbur.Laurentie falan alsan adamı burda yedeğe koysan 2 gün sonra gider o adam.433 oynasan yarın icardinin döndüğü senaryoda icardi boşta kalır.
Ozaman jelert neden aldik bak gor cogu mac oynamicak bu mantik transfermi planlanir
Irfancana kac para yatirdilar adam yedek oturuyor Birileri yedek oturacak iste bende bunu diyorum

Neden hep ust perdeden adam kovaliyoruz arkadas elinde dolu yildiz var

Genc dinamik no name adamlari getir safkan genc kanat oyuncusu al bek al gerekirse oturur gerekirse oynar her oyuncuya 10 milyon vermek zorundamisin

Masal dinlemek istemiyorum şu saatten sonra MARADONA ZIDANE dahi getirsen ben Avrupada oynatmadıktan sonra boş BOŞ BOŞŞŞŞŞŞ

Osimheni aldığın an kerem,zaha falan gibi oyuncularin direkt olarak bu takımla işi bitiyor şunu anlayın artık.Osimhen geldiğinde sistemi degistiriyorsun mecbur , ya almayacaksin yada sistem degiseceksin basit bu kadar.352 kanadı isteyen olsa anlarım da kanat forvet isteyenler ağır sacmaliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt