Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orta saha konusunda karakullukcu her türlü haklı. hoca orhan uluca'nın programında bir tane 8 tarif etti ve yönetim gitti istediği adamı 20 milyon verip aldı. şimdi bunun üstüne gidip 3 seneliği 40 milyon euroya aynı mevkiye adam kovalama işi kulübü batırmaktır yani başka manası yok.

yönetimin eşekliği kanatta. 10/10 g/a garantili adamı yollayıp kimseyi almamak bambaşka bir manyaklık şu an.

kerem ve köhn kalsaydı ben yine memnun kalırdım bu transfer döneminden ya

sara orta sahada ihtiyacımız olan adam değil gibi ama berkan ve kaan ile idare edebiliriz bi şekilde

tabi şu an korkunç bi kanat eksikliği ve beklerde tamamen yeni transferlere bağlı olma durumu var saçma sapan iş oldu

Ben onu oynasın bunu oynasın demıyorum. Gs yönetiminin ve hocasının bi planı olduğunu düşünmüyorum. Tamamen doğaçlama gidiyor. Osimhen İcardi yi birlikte oynatmak için bir şeyler deneyecek ne tutarsa ordan devam eder. Ligin kalitesizliği oyuncularımızın da bireysel kalitesiyle anadolu maçlarında eksikleri görmeyip derbilerde ve avrupa maçlarında sıkıntı çekeceğimizi düşünüyorum.
Ben de tutmayan bir diziliş, tutmayan bir sistem üzerinde ısrar etmeye gerek yok. Okan Hoca en azından bunun farkına varıp bir arayış içinde olduğu için tebrik ediyorum diyorum

Çünkü mevcut çökmeye başlamış sistem ve diziliş üzerinde ısrar etsek de istenilen transferler gelse de sonucun çok farklı olacağına inanmıyordum

Bence Galatasaray'ın sıkıntısı kadro derinliğinden de transferden de çok daha öteydi. Okan Hoca yeni bir diziliş yeni bir sistem ile başarılı olabilirse ne güzel, olamazsa da sadece kaçınılmaz olan sonunu hızlandırmış olur en fazla

Daha gercekci olmak gerekirse Hoca 4-2-3-1 devam eder Mertensin yerine ya Icardi ya Osimhen oynatir. ( hosumuza gitmesede muhtemelen bu olur)

kimse gelmezse rize maçına çıkacak kadro

muslera
jelert nelsson abdülkerim jacobs
torreira sara
yunus mertens b.alper
osimhen
dönerse nelsson yerine davinson oynar.

Mevcut kadrodan beklenebilecek skor katkısı;

Abdülkerim / 5
Davinson / 2
Nelsson / 1
Jelert / 0
Jakobs / 0
Kaan / 2
Torreira / 1
Berkan / 2
Yunus / 5
Demirbay / 5+
Mertens / 10
Barış / 15+
Ziyech / 10+
Icardi / 25+
Osimhen / 20+
Batshuayi / 7

Sara ?
=_________________________
110
baba bu oyuncular bu golleri atarsa lig tarihinin en erken şampiyonluğunu ilan ederiz. mart sonu falan.

baba bu oyuncular bu golleri atarsa lig tarihinin en erken şampiyonluğunu ilan ederiz. mart sonu falan.
Yalnız çok abartı rakamlar yok yani olabilir gibi gözüküyor hatta Osimhen ve Batshuayi az kalmış Icardi-Osimhen çift forvet sisteminde ortalama her maç bize 3 gol yazarım.

Mevcut kadromuz, oynayabileceğimiz diziliş her ne kadar hoşumuza gitmese de budur

Muslera
Davinson-Nelsson-Abdülkerim
Barış-Torreira-Sara-Jakobs
Mertens
Osimhen-İcardi

Günay-Metehan-Kaan-Jelert-Berkan-Demirbay-Yunus-Ziyech-Batshuayi

Bu kadrodan Ziyech çıkıp oyunu 2 yönüyle oynayabilen bir orta saha alabilirsek benim için yeterlidir. Bundan sonra Okan Hoca yeni bir sistem ve yeni bir diziliş ile ne yapabiliyor ona bakarım. Başarılı olabilirsek ne güzel yeni bir oyun ile devam ederiz başarısız olursa da çürümekte olan yönetim ve teknik ekibin sonunu hızlandırmış olur

Benim için her iki durumda iyidir, çünkü mevcut diziliş ve sistem ile devam etsek de eninde sonunda olacak olan başarısızlıktı

aslında avrupada bu kadro da iş yapabilmeli

vs paok 1
@ rfs 3
vs elfsborg 3
vs tottenham 0
@ az 1
@ malmö 1
vs dinamo kiev 3
@ ajax 0

ilk 8 olmaz ama playoff turuna kalırız. zaten 36 takımdan sadece 12'si elenecek. elenmek büyük rezillik olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt