Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
An itibari ile kadromuz FB kadrosundan kotu oldu forvet disinda.

Ne orta sahada, ne de defansta ustunluk kurabiliriz. Sacmasapan bir kadro oldu malesef.

En az 1 kaliteli stoper ve FB'nin aldigi Amrabat tarzinda orta saha lazimdi.

Orta sahayi domine edemedigin noktada forvetin cok onemi yok.

Dua edelim Kadikoy'de Sanchez, Torreira, Osimhen, Baris oynasin, Muslera da hayatinin macini oynasin. Yoksa bu kadro her senaryoda derbide yenilir.

Muslera
Jelert - Sanchez - Apo - Jakobs
Torreira - Sara
Ziyech - Mertens - Baris
Osimhen

Kadro bu, savasan adam sayisi 2,5 (Baris, Sanchez, Torreira biraz).

Mertens, Sara fln golge pres yapip gecerler.

Nasil basari yakalayacagiz anlamiyorum, cok garip bir transfer sezonu oldu. Hoca Berkan ve Kaan'a guveniyor bence orta saha rotasyonu icin baska aciklamasi yok, Tor-Sara-Mertens uclusunden de cok umitlidir..
Yahu saçmalamayın adamlar en iyi oyuncusu Ferdi 'yi kaybedip yerini dolduramadı bile. Levent Mercan, Oğuz Aydın filan bir sürü saçma sapan adamla kadroyu doldurdular

En-Nesyri aldılar Dzeko'nun arkasında bekliyor Amrabat aldılar Fred ve İsmail 'in arkasında bekleyecek o da muhtemelen

Beşiktaş çok kötü olan kadrosunu iyi hale getirdi yeni hocasıyla birlikte ama Fenerbahçe 'ye kesinlikle katılmıyorum

Yahu saçmalamayın adamlar en iyi oyuncusu Ferdi 'yi kaybedip yerini dolduramadı bile. Levent Mercan, Oğuz Aydın filan bir sürü saçma sapan adamla kadroyu doldurdular

En-Nesyri aldılar Dzeko'nun arkasında bekliyor Amrabat aldılar Fred ve İsmail 'in arkasında bekleyecek o da muhtemelen

Beşiktaş çok kötü olan kadrosunu iyi hale getirdi yeni hocasıyla birlikte ama Fenerbahçe 'ye kesinlikle katılmıyorum
bizim kadrodaki delikler fener'e göre daha fazla.
iki takım da lig için transfer yaparsa tekrar bakarız ama şu an durum bu bence.

Oynar orada demedim ki okan efendi bir halt yapmaz kafada oturtmaya sistem çikartmaya calismaz kanata atar 4-2-3-1 den devam eder dedim
Katılıyorum. Bay okan ortaya karışık bir şey yapacak. Oyuncuların mevki anlayışı iyice bozulacak ondan korkuyorum valla

Oynar orada demedim ki okam efendi bir halt yapmaz kafada oturtmaya sistem çikartmaya calismaz kanata atır 4-2-3-1 den devam eder dedim
4-2-3-1'in sol kanadına Osimhen'i koyacak 1 tane teknik adam yoktur 100 milyonluk forvete öyle sol beke koş rakibinin kanadını takip et diyemezsin.

Bu adama topu taşıyacak aynı zamanda Icardi ile beraber oynayacak sistemi kuracaklar başarırlar ya da başaramazlar bunu Eylül-Ekim-Kasım gösterecek.

Tahtaya şu 2 isim direk yazılır gerisi arkasına sıralanır.

Osimhen - Icardi​

Icardi geçen sene adam gibi top gelmeden tek bacaklı gol kralı oldu, Osimhen 30'u rahat bırakır sağlıklı Icardi zaten Osimhen beni geçmesin diye 35'e gider.
görürüz, umarım siz haklı çıkarsınız ama türk futbol tarihinde 100 golü geçen takım sayısı 2-3 falandır. yani dediğiniz gibi 110'u bulursak net şampiyonuz demektir :) bence 75 gol civarı bile mevcut kadroda ok'dir.

görürüz, umarım siz haklı çıkarsınız ama türk futbol tarihinde 100 golü geçen takım sayısı 2-3 falandır. yani dediğiniz gibi 110'u bulursak net şampiyonuz demektir :) bence 75 gol civarı bile mevcut kadroda ok'dir.
Geçen sene fener 38 maçta 99 gol attı Tadic, Dzeko, Szymanski filan bizde bu sene Osimhen - Icardi - Batshuayi şu 3'lü sene sonunda toplamda 70 gol atsa yine şaşırtmaz yani nasıl attılar denilmez.

Kırılacak bu sene bir rekor daha var 103 gol :asd:

Bence attığımız değil de yediğimiz belirleyecek. Ayaksız Nelson kardiyokerim aman aman

4-2-3-1'in sol kanadına Osimhen'i koyacak 1 tane teknik adam yoktur 100 milyonluk forvete öyle sol beke koş rakibinin kanadını takip et diyemezsin.

Bu adama topu taşıyacak aynı zamanda Icardi ile beraber oynayacak sistemi kuracaklar başarırlar ya da başaramazlar bunu Eylül-Ekim-Kasım gösterecek.

Tahtaya şu 2 isim direk yazılır gerisi arkasına sıralanır.

Osimhen - Icardi​
Okanın bunu yapacagini hic sanmiyorum kanata atacak direkt gorursun. Rizede zaten oynatmayabilir bile herseyinden 1 sene boyunca yararlanılmasi gereken adamı hazır degil vs diyerek.

icardi + osman max 35 diyelim o zaman.

ee sence diğerlerinde ne eksik var? osman dışında bir şey söylemedin?
Demirbay geçtiğimiz sezon 6 gol attı 3'ü Sivas maçıydı. Ama Kerem hep gole yakın oyuncuydu. Taktiğe bağlı olarak savunma yükü hafifletilirse Icardi ve Osimhen 'in arkasında sızmalarla minimum 5 gol bulur diyorum ben. Bu isim Sara da olabilir o yüzden boş bırakmıştım Sara'yı. Ona rağmen 100+ gol çıkardım.

8 numara için minimum 5 gol diye değiştirebiliriz.

Keza Mertens de çok fazla süre alacak. Mertens'in her sezon 8-9 golü fix zaten.

Ziyech geçtiğimiz sezon o kadar az süre almasına rağmen ritmini bulduğunda ne kadar skorer bir oyuncu olduğunu gösterdi. Ona bu ligde 8-10 gol yazarım.

İlk 8'e giremezsek playoff turu ne zaman? Ocak transfer sezonundan sonra mı önce mi?

muslera
jelert sanchez bardakci jacobs
torreira
sara berkan
icardi
osimhen baris​

Demirbay geçtiğimiz sezon 6 gol attı 3'ü Sivas maçıydı. Ama Kerem hep gole yakın oyuncuydu. Taktiğe bağlı olarak savunma yükü hafifletilirse Icardi ve Osimhen 'in arkasında sızmalarla minimum 5 gol bulur diyorum ben. Bu isim Sara da olabilir o yüzden boş bırakmıştım Sara'yı. Ona rağmen 100+ gol çıkardım.

8 numara için minimum 5 gol diye değiştirebiliriz.

Keza Mertens de çok fazla süre alacak. Mertens'in her sezon 8-9 golü fix zaten.

Ziyech geçtiğimiz sezon o kadar az süre almasına rağmen ritmini bulduğunda ne kadar skorer bir oyuncu olduğunu gösterdi. Ona bu ligde 8-10 gol yazarım.
inş senin dediğin gibi olur. ama gol işi oyuncu bireysel yeteneğinden ziyade takım ile de alakalı bir şey.

sene sonu unutmazsak ve ölmezsek geri döner istişare ederiz bu konuyu.

110'u direkt almaman lazım. Bunlar oyunculardan beklenebilecek sayılar. 90 olsun fark etmez. Ama oyuncular da skor potansiyeli var en azından. Ziyech ve Barış'a rahatlıkla 10 gol yazarım ama Kostiç'e yazamam.

Okanın bunu yapacagini hic sanmiyorum kanata atacak direkt gorursun. Rizede zaten oynatmayabilir bile herseyinden 1 sene boyunca yararlanılmasi gereken adamı hazır degil vs diyerek.
Okan hocaya çok fazla sabit fikirli diye bakılıyor ama aslında öyle değil son 1 ay bambaşka şeyler yaşandı direk hoca suçlu çünkü gerçekten çok manasız işler yaptı ve güç zehirlenmesi yaşadı daha önce böyle değildi.

Eğer güç zehirlenmesini atıp özüne döndüyse 3'lü oynaması gerekiyorsa oynar ya da bu sistemde Icardi-Osimhen nasıl oynaması gerekecekse onu yapabilir.

Yeter ki forma adaletini tekrar sağlasın hak edene versin.

Birakin su isim takintisini su pragtaki birmancevic tipi kanat alin beke 10 milyon gomdunu bu adamida verirler o paraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt