Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmen şampiyonluğu şikecilere bıraktılar. Acaba diyorum emir büyük yerden mi geldi? Yahu çok mu zordu şampiyon kadroya kendini kanıtlamış kaliteli 2 bek 2 orta saha almak? Sadece onu yapsak direkt şampiyonduk ve şampiyonlar liginde devam ederdik. Tarih boyunca görülmemiş bir plansızlık ve akıl tutulması yaşayan bir hoca. Yahu sen tarihin en flaş transferini yapıyorsun rakiplerin demoralize olmuş, koça acuna sallamaya başlamış, çek bir orta saha, bir sol kanat en azından fişi çek işte. Seneye direkt şampiyonlar ligi gelirini al tak 5. yıldızı iki rakibinide bitir. Yok arkadaş en büyük düşman kendi içimizde ne yapıp edip kendimizi zora sokuyoruz. Avrupada pek beklentim yok ama ligi mutlaka almalıyız. Ama transfer olmazsa o da zor bence iki rakipte bol alternatifli kadro kurdu, daha da fb solbek ve orta saha alma peşinde belki bjk de alır. Bir tarafta irfancan yedek otururken bizde yunus yusuf filan banko zor çok zor.

Bir derbi maçına çıkacağız bay cezalı jakup sakat bana bir 11 yapar mısın , yada 11 e 11 antrenman yapıyoruz karşı takımı kurar mısın

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kadro yeterli değil, rotasyonu zayıf evet ama hoca da saplantılı gibi her koşulda aynı dizilişle kurmasın ilk 11'i bir zahmet değil mi 😄

3'lü oynadın, bek yedeğin yok. 4'lüye geçeyim dedin, kanadın yok, ve yine bek yedeğin yok. Ne anladım ben bu işten, ne yapmaya çalışıyorsunuz be derdiniz bizi çıldırtmak mı

Lig için rotasyon farklı formasyonlar kullanılarak sağlanır hoca da inatlaşmazsa ama Avrupa için orta sahaya en az 1 transfer şarttı maalesef.

@Talat Can Barış ve Jakub olmadan günü kurtarabilecek bir rotasyon;
1725515319976.webp
1725515657652.webp

Bir derbi maçına çıkacağız bay cezalı jakup sakat bana bir 11 yapar mısın , yada 11 e 11 antrenman yapıyoruz karşı takımı kurar mısın

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jalet sag kanat bay sol kanat yaparsin
berkan var elinde en kötü koyup oynatirsin
orta saha icin kerem ve berkan var yine
forvet icin mertens ziyek batshuyayi

yani alternatifin cok aslinda yeter ki hoca görev dagilimini düzgün sekilde oyunculari aktarsin

ama böyle bir durum olmayacagina göre bol bol sinir olacagimiz bir sezon bekliyor bizi

Asıl şenlik 21 eylülde daha kimin nerde ne şekil oynayacağını hoca bile bilmiyor bence.

Bazı insanlar vardır elinde para olur ama alışveriş yapmayı bilmez bu dönem resmen onu yaşadık ...

ulan gardi olmasa transfer yapamayacaklardı! tarihin en çapsız yönetimi resmen.

1 kanat bek , 1 stoper ve 1 orta saha lazım 3 lü oynayacaksak ki bence oynayacağız çünkü başka ihtimal kalmadı.

Büyük ihtimalle Napoli osimheni paketlemiş, birinin gelip almasını bekliyordu. Şansa bizimkiler de kostic falan kovalıyordu İtalya da. O ara ellerine verip gönderdiler. Yoksa bunlar onu da alamazdı.

Osimhen tranferi olmasa ne yanıyordu buralar var ya..

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün bari fener gibi 6 da açıklasaydınız, avrupa transferini kapattık diye yalandan %10 kovalıyoruz diye haber çıkarıp insanları umutlandırıyosunuz.

Bunlara umut bağlamayın çünkü dünün aynısını 13 eylülde tekrar yaşatacaklar.

Büyük ihtimalle Napoli osimheni paketlemiş, birinin gelip almasını bekliyordu. Şansa bizimkiler de kostic falan kovalıyordu İtalya da. O ara ellerine verip gönderdiler. Yoksa bunlar onu da alamazdı.

Osimhen tranferi olmasa ne yanıyordu buralar var ya..

Bariz öyle zaten renktaş. Ortada bir transfer başarısı falan yok. Osimhen kendini bize transfer etti. Yoksa bu beceriksizler fotoğraf çektirip imza almaktan başka bir halt yapamazdı.

Bariz öyle zaten renktaş. Ortada bir transfer başarısı falan yok. Osimhen kendini bize transfer etti. Yoksa bu beceriksizler fotoğraf çektirip imza almaktan başka bir halt yapamazdı.
Hamza bile içimizden çözeceğiz falan diyordu. Bu Okan içimizi boşalttı. Varın gerisini siz düşünün.

Ts bile gitmiş serdar saatçi almış utanın.
Ludstram i yollayacaklarmis bu yönetim gitsin onu alsin yoksa onu bile alamaz onlar

Apokerim konusunda düsüncelerim su sekilde. Gecen sezonun sonlarina dogru baslayan bir form düsüklügü bunu kabul ediyorum. Gelen teklifler de kafasini karistirmis olabilir. Biraz daha sabretmek gerekiyor. Eger gercekten üclüye gecilecekse Davinson önderliginde cok degisik bir Apokerim izleyebiliriz. Ama sunu da net bir sekilde söyleyebilirim, bu yönetim Apokerim'den daha iyi bir sol stoper hayatta alamaz.

abi benim apokerimin formuyla değil profili ilgili endişem var

üçlünün dış stoperlerinin öne çıkışlarda veya geri koşularda hızlı biri olması lazım

hem koşu hızı hem reaksiyon hızı

o yüzden pep walker çekiyordu

leverkusendeki hincapie mesela

Bu kadro ile AL de ilerleyebilir miyiz

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt