Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üçlü defans ile oynayacaksak orta sahayı daha etkili kullanabilmek adına Demirbay 'ın Sara ile birlikte oynaması da mantıklı

Muslera
Davinson-Nelsson-Abdülkerim
Torreira
Barış-Sara-Demirbay-Jakobs
Osimhen-İcardi

Günay-Metehan-Kaan-Jelert-Berkan-Yunus-Mertens-Batshuayi

Ziyech'i gönderip 1 orta saha ve 1 kanat beki ekleyebilirsek kadroya benim için tamamdır...

Üçlü defans ile oynayacaksak orta sahayı daha etkili kullanabilmek adına Demirbay 'ın Sara ile birlikte oynaması da mantıklı

Muslera
Davinson-Nelsson-Abdülkerim
Torreira
Barış-Sara-Demirbay-Jakobs
Osimhen-İcardi

Günay-Metehan-Kaan-Jelert-Berkan-Yunus-Mertens-Batshuayi

Ziyech'i gönderip 1 orta saha ve 1 kanat beki ekleyebilirsek kadroya benim için tamamdır...
Sol stoper şart gibi Abdülkerim açık alanda çok yavaş kalıyor.

.

Ekli dosyalar

• IMG_1892.webp
    IMG_1892.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 31
ben bu sezon şampiyon direkt ŞLye gidiyor sanıyordum, 1 eleme oynayacağız denince "ulan be" dedim ama YBye de elenmezsin be kardeşim

Yani aslında büyük bir harcamada olmadı. Sezon başı bütçe falan muhabbetleri yalanmış demek ki. Maaş bütçesi de aşağı yukarı aynı kaldı.
Parasını verip başka ülkelerde oynattığımız oyuncuları düşününce maaş bütçesinde naısl bir kol ile karşı karşıya olduğumuzu düşünmek lazım

Kerem gibi bi oyuncuyu cok arariz. Almaya kalksan 20 m€ dan asagi vermezler. Biraz arkasinda durulsa o 18-20m€ kendimiz kazanacaktik. Ama oyunculari degersizlestirmekte en üsteyiz. Neyse rabiot noldu simdi futbolumu birakti?

Avrupa listesi kapanmış olabilir ama lig için mutlaka kanat transferi yapılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt