Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.964
- 5.188
Barış. Apo zaten bitti daha doğrulmazAslına bakarsan onu da bitiren biz taraftar.
Taylan, berkan, kerem böyle gidiyor.
Bakalım sonraki şanslı kim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış. Apo zaten bitti daha doğrulmazAslına bakarsan onu da bitiren biz taraftar.
Taylan, berkan, kerem böyle gidiyor.
Bakalım sonraki şanslı kim.
Uruguaylıyi topçu sanmadigimiz güzel günlerditantalyalı ön libero oynadığı ilk sezon ne top oynamıştı be
bu kanatlar şimdikileri tokatlar
Uefa kadrosu açıklandı mı?
Buda saçma geliyor bana futbol 20 sene önceki gibi oynanmıyor. Hala uefa kadrosu örnek gösteriliyor.UEFA finalinde;
Suat Kaya - 1.65
Okan Buruk - 1.68
vs
Patrick Vieira - 1.92
Petit - 1.85
Önemli olan takım oyunu.
3.5 milyon euro para verip,burger yiyo diye madara edilen herif, fransa da su an reytingi en yüksek os lardan an itibariyle
bu 3 1 6 formasyonu olmus. olabilir neden olmasin. biz neler gormedik
Günümüzde de örnekleri mevcut. O dönemin Galatasaray'ı bugünün fiziksel oyununa paralel bir oyun oynuyordu. Yazdığın şeyi ana fikri doğru olsa da bu örnek için geçerli değil.Buda saçma geliyor bana futbol 20 sene önceki gibi oynanmıyor. Hala uefa kadrosu örnek gösteriliyor.
Söyleme öyle şeyler, "çöp sevici" ilan edilirsin forumda.Berkan’ı kazandık Taylan’ı neden kazanmayalım.
——————-Muslera—————
—-Davinson——Nelsson—-Jacobs
Jelert——————————-Barış Alper
——Torreira—-22 sezonu Taylan——-
———————-Sara———————
————İcardi————Osimhen———
Arif Ulu gibi bir nöbet
Demirbaya falan da çatabilir taraftar, başarısızlık geldiğinde bu ağır abi tavrı insanlara batacak fena.Barış. Apo zaten bitti daha doğrulmaz
UEFA finalinde;
Suat Kaya - 1.65
Okan Buruk - 1.68
vs
Patrick Vieira - 1.92
Petit - 1.85
Önemli olan takım oyunu.