Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz 2012-2013 te çok benzer bir kadro yapısı ile oynadık. Çift forvet :) Yapılmışı var işte.
Neden formül arıyo herkes. ŞL de çeyrek yaptık. Terim hocam formülü bulmuştu. Okan da hocasının formülünü alsın takıma kendi press sistemi ile oturtsun tamam işte.
Hamit altıntoplu baklava sistemi

Yok ya ne gerek var, hepsi fisek gibi zaten
Bu takım neden çalışmıyor OKAAAANNNN

1725541172913.webp

Fb Medina için 20 milyon euro istenilince alternatif oyuncuların peşine düşmüş yav :D

Niye bilinçli şekilde kütülesin Jacops ile barda kavga mı etmişler? Bu adam fişek gibi olsa bile tek başına sol tarafı emanet edemezsin, biz gidip kapalı kutu topçuya 10 milyon verdik.

3-5-2 için bu adama güveneceksek vay halimize.
Biz genel olarak yüksek para verdik oraya yüzde yüz katılıyorum. Ancak her analiz yapana inanmayın derim. YouTube da her saçmalayan kanal açıp analiz yapıyor. Çoğu saçmalıyo gülüyorum komik geliyor.
Mesela bu adamın yazdığı komik olan şeyi söyliyim. Teknik değil diyo. Adam geriden defans arkası güzel paslar atıyo. Teknik değil dediği adam Kanada bindirdi mı ceza sahasına paralel toplar atıyo yada yerden muz pasları var. Arka direğe bilinçli top kesiyo. Bir bek daha ne kadar Teknik olmalı. Çalım yeteneği var mesela. Ben izlerken bunlar ilk gözüme çarpanlar adamın anlattığı bambaşka. Böyle olunca da kötü niyet aradım bu elemanda. Çünkü ya kördür göremiyo. Ya futboldan anlamıyo yada kötü Niyetli

--------------------------Muslera----------------------------

-Eboue-------Dany---------------Semih---------Riera------

----------Hamit--------Melo----------Selçuk----------------

-------------------------Sneijder-----------------------------

------------Drogba-----------------Burak---------------------

aynı formasyonla

-----------------------------Muslera----------------------------

--Barış--------Sanchez--------------Nelsson(Apo)----Jacobs--

------------Demirbay-----Torreira----------Sara-----------------

----------------------------Mertens-------------------------------

--------------İcardi------------------------Osimhen---------------

Taktik %90 bu olacak. Torreira içeri gömülüp Barış ve Jacobs'u öne atacağız daha fazla. İcardi derinde kalacak tekniği yüksek olduğu için, Mertens serbest gezecek ama temposu kaldırır mı bilemiyorum. Demirbay yerine maçına göre sola Berkan, sağa Sara gibi de yapabilir.

Ama kesin bu olacak yani öyle üçlü stoper falan beklemeyin.

2. SEÇENEK İSE 4-3-3

-----------------------------Muslera-----------------------------

--Kaan----------Sanchez------------Bardakçı---------Jacobs---

-----------Sara-------------Torreira-----------Berkan------------

--------Barış---------------İcardi---------------Osimhen---------

Berkan solu, Sara sağı süpürüyor, Kaan çakılı kalıyor ve geçiş yerken savunmayı üçlüyor, Jacobs daha hücuma destek o tarafta Berkan ya da Demirbay var, Barış üçlünün sağı ve orta alana kadar destek ve hücuma top getiren kişi İcardi ile Osimhen de önde daha çok.

Basket formasını merak ediyorum Puma'nın. Bakalım nasıl bir şey olacak.

Herkes Sneijder-Drogba-Buraklı 4-3-1-2yi söylüyo da o zaman oynadığımız futbolu hiç beğenmiyodum ben. Orta sahada Melo-Hamit-Selçuk oynuyodu 3ü de temposuz adamlardı oyun tamamen bireysel beceriye bakıyodu.

madem para var git çök medinaya deli gibi tempolu oyuncuymuş
Medina hakkında 1 yazı okumuştum.İnter takip etmiş ve ilgilenmiş ama almamış.Nedeni ise Arjantin ve Brezilya Ligleri'nde hakemlerin sert faullere bile Sarı Kart'ı geçtim faul vermediklerinden dolayı oyuncunun da sert faul yapmayı sevdikleri için vazgeçmişler.Fb alırsa burda ki hakemler de pek fazla Sarı Kart vermezler buna..

Medina hakkında 1 yazı okumuştum.İnter takip etmiş ve ilgilenmiş ama almamış.Nedeni ise Arjantin ve Brezilya Ligleri'nde hakemlerin sert faullere bile Sarı Kart'ı geçtim faul vermediklerinden dolayı oyuncunun da sert faul yapmayı sevdikleri için vazgeçmişler.Fb alırsa burda ki hakemler de pek fazla Sarı Kart vermezler buna..
Levent avatarına geçis niye yapmıyorsun lan belalın keremde gitti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt