Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz böyle takılalımLevent avatarına geçis niye yapmıyorsun lan belalın keremde gitti![]()
Bu sene yeni tasarım olmayacakmış futbol takımının tasarımları gibi olacak diyorlardı. Zaman olmadığı için.Basket formasını merak ediyorum Puma'nın. Bakalım nasıl bir şey olacak.
Ohooo okan bu oynatsinda gorelim beli donmeyen abdulkerim 45 kilo jelert ilemi oynatacak zaten vadesi doldu 6. hafta kovulurGelen gidene 3-5-2 oynatacağım diyor. italyanlara bile demiş
Osimhenin hayvan gibi zıplayarak indirdiği toplardan sonra bakın nasıl oynatıyorum takımı der kendisine yontar işiNeyse yaw sonunda hocanin geriden sisirme toplarini alabilecek bi topcu olacak sahada. Bu da bir transfer basarisidir.
Depay gelmeyecek :dBiraz böyle takılalım![]()
İşte şuanda aynı sorun var. Almadılar ki bi orta saha bu beceriksizler. Yoksa bu taktiğin alası oynanırdı bu kadro ile. Ama yinede artık Sara nın açılmasını bekliycez. Sol bekimiz daha cevik. Forvetimizin biri daha hızlı. Böyle de ufaktan avantajları var o döneme nazaran. Bize en uygun taktik bu macera ararsak sıkıntı yaşarız.Herkes Sneijder-Drogba-Buraklı 4-3-1-2yi söylüyo da o zaman oynadığımız futbolu hiç beğenmiyodum ben. Orta sahada Melo-Hamit-Selçuk oynuyodu 3ü de temposuz adamlardı oyun tamamen bireysel beceriye bakıyodu.
Ben dizilim göz önüne gelsin diye verdim örneği, teknik, taktik vs. illa ki farklılıklar olmak zorunda yoksa dizilimler 30 sene önce de aynı, şimdide. Her şey teknik ekip, ilk 11 ve kulübeye bakıyor. Eldeki kadro ile benim düşüncem bu dizilimin başarılı olabileceği, hepsi bu.kendi agzinla soylemissin zaten 2000 lerin basi, 25 sene gecmis ustunden o senelerdeki futbolla su anda oynan futbol arasinda cok fark var. sistem farklari var taktiksel acidan cok baska su anda ayrica kosu mesafeleri cok artti ..25 sene onceki futbolu oyanyamazsin bence .. yani sen oynarsinda 20 dakikada 3 luk olursun her mac
Adanademir batmasaydı kaçırmazdı ...Ben Yedder'in hala bir takımla anlaşmaması garip. Geçtiğimiz sezonu da kötüydü denemez. Yaş 33 diye sözleşme uzatmadılar adamla herhalde. Türkiye'de Başak falan alırsa çok iş yapar burada o.
Beğendiğim bi oyuncu 12-13 olsa tamam ama 20 milyon+ sonraki satıştan %20 pay istiyorlarmış.madem para var git çök medinaya deli gibi tempolu oyuncuymuş
Hakketti bu duruma düşmeyiOkan hoca kendi kendini yaktı.
Kısıtlı kadro ile yola devam edecek.100 puanı geçen kadroyu bozdu üstüne koyamadı.teknik kadroya kaliteli yeni antrönörler eklese bari yoksa ilk yarı bitimi yönetim ilk onu atacak taraftarın önüne

Efe'yi bildirmeye gerek yok zaten 21 yaş altı bildirilme zorunluluğu yok.22 kisi bildirilmis uefa ya
eyüp efe gibi genc topcular yok listede
Eyüp Aydın'ı Eyüpspor'a kiralayalım.Arda hocam rotasyonda kullanır..22 kisi bildirilmis uefa ya
eyüp efe gibi genc topcular yok listede
Juventus Depay'ı transfer etmek istiyomuş..