Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazımcan bari kalsaydı takımada adamlar öyle bi gaza geldiler ki dozerle girdiler takıma :ROFLMAO:

Herkes Sneijder-Drogba-Buraklı 4-3-1-2yi söylüyo da o zaman oynadığımız futbolu hiç beğenmiyodum ben. Orta sahada Melo-Hamit-Selçuk oynuyodu 3ü de temposuz adamlardı oyun tamamen bireysel beceriye bakıyodu.
İşte şuanda aynı sorun var. Almadılar ki bi orta saha bu beceriksizler. Yoksa bu taktiğin alası oynanırdı bu kadro ile. Ama yinede artık Sara nın açılmasını bekliycez. Sol bekimiz daha cevik. Forvetimizin biri daha hızlı. Böyle de ufaktan avantajları var o döneme nazaran. Bize en uygun taktik bu macera ararsak sıkıntı yaşarız.

kendi agzinla soylemissin zaten 2000 lerin basi, 25 sene gecmis ustunden o senelerdeki futbolla su anda oynan futbol arasinda cok fark var. sistem farklari var taktiksel acidan cok baska su anda ayrica kosu mesafeleri cok artti ..25 sene onceki futbolu oyanyamazsin bence .. yani sen oynarsinda 20 dakikada 3 luk olursun her mac
Ben dizilim göz önüne gelsin diye verdim örneği, teknik, taktik vs. illa ki farklılıklar olmak zorunda yoksa dizilimler 30 sene önce de aynı, şimdide. Her şey teknik ekip, ilk 11 ve kulübeye bakıyor. Eldeki kadro ile benim düşüncem bu dizilimin başarılı olabileceği, hepsi bu.

Okan hoca kendi kendini yaktı.

Kısıtlı kadro ile yola devam edecek.100 puanı geçen kadroyu bozdu üstüne koyamadı.teknik kadroya kaliteli yeni antrönörler eklese bari yoksa ilk yarı bitimi yönetim ilk onu atacak taraftarın önüne

3 5 2 açısından barışı kanat bek kullanabiliriz hem defanstaki defoları daha rahat kapatılır, ama solda kimi kullanacağız jacobs ne derece beklentileri karşılayacak istediğimiz dinamizmi sağlarsa olabilir ancak ben yine de 3 5 2 oynayacağımızı sanmıyorum, 4 3 3 en mantıklısı

22 kisi bildirilmis uefa ya

eyüp efe gibi genc topcular yok listede

Ulan bu güvenc kurtar ne adam ya, hikaye anlatiyor eski oyuncusundan, vatandasligini bilmiyor :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt